• Πολιτική

    Μα τι πίνει ο Φωκάς; Το καφενείο της Βουλής δεν πουλά γκαζόζες

    • NewsRoom

    Αριστείδης Φωκάς


    Μα τι έπινε τελικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Αριστείδης Φωκάς στο καφενείο της Βουλής την ημέρα που ψηφιζόταν το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στο ΑΣΕΠ;

    Ο ίδιος δίνοντας εξηγήσεις για την απουσία του κατά την ψηφοφορία στην Ολομέλεια είχε πει τα εξής: «Ήμουν χθες στο καφενείο, ήπια μια γκαζόζα και μετά πήγα στην τουαλέτα».

    Όμως, «το καφενείο της Βουλής δεν πουλά γκαζόζες. Ούτε πουλούσε ποτέ» αναφέρει ο σήμερα Βηματοδότης και αναρωτιέται: «Συνεπώς, τι ήταν αυτό που έπινε, κατ’ εντολήν Πάνου Καμμένου, ο Αριστείδης Φωκάς;».

    «Επισήμως το καφενείο της Βουλής αναφέρει ότι τα μόνα που πουλάει είναι ‘Σουρωτή’ και ‘Sprite’ που δεν μπορείς να τα πεις και γκαζόζες. Αυτόπτες μάρτυρες μου είπαν ότι πράγματι είδαν τον κ. Φωκά κάποια στιγμή στο καφενείο και ότι έπινε κάτι, ορκίζονταν όμως ότι δεν ήταν… γκαζόζα. Το τι ακριβώς έπινε ο κ. Φωκάς ελάχιστη σημασία έχει.

    » Όπως και να ‘χει το πράγμα, η γκαζόζα του Φωκά (και κατ’ επέκταση του κ. Καμμένου) τρόμαξε την κυβερνητική μειοψηφία, που διαπίστωσε ότι πλέον δεν μπορεί να ψηφίζει με άνεση τα νομοσχέδια. Και το σημαντικότερο; Η γκαζόζα έγινε σήμα κατατεθέν της αντιπολίτευσης ονομάζοντας την κυβέρνηση Τσίπρα ‘κυβέρνηση γκαζόζας’» καταλήγει ο Βηματοδότης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απολαυστικός ο Αρκάς για την… γκαζόζα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρ.Φωκάς: Ο κ. Καμμένος μου πρόσφερε να πιω μια γκαζόζα κερασμένη

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Καμμένος: Εγώ είπα στον Φωκά να πάει να πιει… γκαζόζα



    ΣΧΟΛΙΑ