• First Top Stories

    Καμμένος: Εγώ είπα στον Φωκά να πάει να πιει… γκαζόζα

    • NewsRoom

    Ο Πάνος Καμμένος μιλάει στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση


    Εγώ είπα στον βουλευτή μου να… πάει για γκαζόζα, δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας: «Για να καταλάβουν τι θα πει ‘εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ’»!

    Ο κ. Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξήγησε πως συνομιλώντας με τον βουλευτή του Αριστείδη Φωκά, ο οποίος μετείχε ως εκπρόσωπος του κόμματος στην συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής που επρόκειτο να εγκρίνει επί της αρχής το νομοσχέδιο για τον ΑΣΕΠ, του είπε: «Θα πας επιδεικτικά και θα πιεις μια γκαζόζα στο καφενείο της Βουλής για να καταλάβουν τι σημαίνει ‘εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ’ και μένω με τρεις υπουργούς».

    Ο κ. Καμμένος έκανε, επίσης, λόγο για «απειλές», προκειμένου να διαλυθεί η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ διαμηνύοντας ότι «εγώ τέτοιες απειλές δεν δέχομαι». Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «έχει καταργηθεί παράνομα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού, γιατί έχει ευρωβουλευτή».

    Έστειλε, δε, μήνυμα, ότι «εάν τολμήσουν να διαλύσουν την ΚΟ των ΑΝΕΛ αντιθεσμικά να ξέρουν ότι έχουμε πλέον πόλεμο».

    Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση και κατά του Τέρενς Κουίκ, ο οποίος θα πάρει την έδρα του Θανάση Παπαχριστόπουλου, όταν αυτός την παραδώσει. «Ο κ. Κουίκ ξεκίνησε με τους ΑΝΕΛ έγινε δύο φορές βουλευτής και έγινε δύο φορές υπουργός. Εάν αποφασίσει να δολοφονήσει τους ΑΝΕΛ και να πετάξει στον δρόμο 50 οικογένειας, ας πάρει τις αποφάσεις του και ο λαός τις δικές του. Εγώ δεν θα παρακαλέσω κανένα».

    Ακόμα πιο δριμύς ήταν ο κ. Καμμένος για τον πρωθυπουργό λέγοντας στη συνέχεια ότι «εάν ο Τσίπρας λειτουργήσει με την έννοια ‘σου δίνω μια θέση, για μια ψήφο’ θα αποδείξει ότι όχι μόνο είναι αχάριστος, αλλά θα δείξει και ότι ο ίδιος σχεδίασε την διάλυση της ΚΟ του εταίρου του».

    Αναφερόμενος στις διαφωνίες που κατά καιρούς εξέφραζαν οι ΑΝΕΛ ως κυβερνητικός εταίρος, ο κ. Καμμένος είπε ότι «οι περίεργες ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να περιοριστούν». Ως παραδείγματα χρησιμοποίησε μια μια απόφαση που του ήρθε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας του αναπληρωτή υπουργού «πως τον έλεγαν, Ήμερο;» (σ.σ. αναφέρεται στον Κώστα Ήσυχο) να ονομάσουμε στρατόπεδο στη Μακεδονία «στρατόπεδο Σαράφη». Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό θα διέλυε το στράτευμα. Μετά έρχονταν διάφοροι ΣΥΡΙΖΑιοι για να περάσουν νομοσχέδια για τους στρατιώτες που δεν θέλουν να φέρουν όπλα, τους αρνητές».

    Υπονόησε, δε, ότι «ίσως και παραπάνω από δύο υπουργοί» να έχουν φύγει από την κυβέρνηση λόγω παρεμβάσεων του ιδίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγέλαφος στη Βουλή: «Είχα πάει στο καφενείο να πιω μια γκαζόζα και μετά πήγα τουαλέτα»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Πάρτυ» στο Twitter με την… συχνοουρία του Φωκά και την γκαζόζα



    ΣΧΟΛΙΑ