Πολιτική

Λοβέρδος: «Θα αλλάξουν οι θέσεις του κόμματος εάν εκλεγώ»

  • NewsRoom
Συγχαρητήρια του Ανδρέα Λοβέρδου στον Νίκο Ανδρουλάκη

Ανδρέας Λοβέρδος


Οι θέσεις του κόμματος για την ασφάλεια του πολίτη και τη μετανάστευση θα αλλάξουν εάν εκλεγεί στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, δεσμεύτηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας χθες στον ΑLPHA. Eπίσης μίλησε για πάταξη της τυραννίας της γραφειοκρατίας ως κορυφαίο θέμα.

«Η γραφειοκρατία είναι για την πατρίδα μας το τέρας. Όχι το κράτος και οι δημόσιες υπηρεσίες, αλλά η γραφειοκρατία που πλήττει την αξιοπρέπεια των ανθρώπων, την οικονομία, τα δημόσια έργα, τα περιφερειακά έργα, τα δημοτικά έργα, τις αδειοδοτήσεις των πολιτών που δεινοπαθούν για να κάνουν μια δουλειά. Διακόσια χρόνια όλο αυτό είναι ανίκητο», είπε ο κ. Λοβέρδος και συμπλήρωσε ότι θα είναι προτεραιότητά του.

Για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με το ποιοι θα πάνε να ψηφίσουν κι αν θα είναι από άλλα κόμματα, ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ανέφερε: «…σε ό,τι με αφορά και επειδή λέγεται ότι θα έλθουν από τον ΣΥΡΙΖΑ μεθοδευμένα για να με καταψηφίσουν, τους καλοδέχομαι, τους υποδέχομαι με ενθουσιασμό, γιατί αυτό θα αυξήσει τη συμμετοχή με δύο καλά αποτελέσματα:

Το πρώτο είναι να έλθουν ψηφοφόροι στην κάλπη μας γιατί η μεγάλη συμμετοχή προμηνύει ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα στις βουλευτικές εκλογές και το δεύτερο γιατί τσακίζει τους μηχανισμούς. Όταν έρχονται ψηφοφόροι από άλλα κόμματα να ψηφίσουν, διαλύουν τη δυναμική των κομματικών μηχανισμών, που δεν είναι καλό πράγμα. Γιατί άλλο οργάνωση, άλλο μηχανισμός».

«Προσωπικά», τόνισε ο κ. Λοβέρδος, «απευθύνομαι στο εθνικό ακροατήριο, σε 11 εκατομμύρια πολίτες, άνδρες και γυναίκες και τους λέω ελάτε στην κάλπη μας, ελάτε να μεγαλώσουμε το χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, ελάτε να απομακρύνουμε τους μηχανισμούς».

Επανέλαβε πως εάν εκλεγεί ο ίδιος, θα είναι ΠΑΣΟΚ από το πρώτο βράδυ».

Διαβάστε επίσης:ΣΧΟΛΙΑ