• Πολιτική

    Λοβέρδος: Δεν «πατάει» γερά όποιος πιστεύει ότι δεν θα έχουμε εκλογές από τον Σεπτέμβριο

    Λοβέρδος

    Ανδρέας Λοβέρδος


    Την δική του εκτίμηση για τις πρόωρες εκλογές διατύπωσε την Τετάρτη ο βουλευτής και τομεάρχης Εξωτερικών του ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ), Ανδρέας Λοβέρδος, λέγοντας ότι οι κάλπες θα στηθούν το φθινόπωρο και όχι τον προσεχή Μάιο –όπως έκανε σαφές, για να ολοκληρώσει η κυβέρνηση την τετραετία δεν το συζητά καν.

    Μιλώντας στην ΕΡΑ, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι «η δική μου προσωπική εκτίμηση είναι ότι δεν υπάρχουν εκλογές τον Μάιο». Εξήγησε ότι στην Ελλάδα συζητάμε συνέχεια για εκλογές ή ανασχηματισμό, αλλά το δεύτερο δεν είναι πια στο τραπέζι. Γιατί; Επειδή έως τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν τα έχει πάει και τόσο καλά με τους ανασχηματισμούς».

    Και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ συνέχισε:

    «Επειδή ο Μητσοτάκης δεν κάνει ανασχηματισμούς, ή όταν τους κάνει είναι για “κλάματα” – έχουν όλοι προβλήματα οι ανασχηματισμοί του, δεν τους καταλαβαίνεις – έχουμε περιοριστεί να συζητάμε για εκλογές. Όποιος σε αυτή τη συγκυρία αποφασίσει εκλογές, θα του γυρίσει μπούμερανγκ αυτή η απόφαση. Εκτιμώ ότι δεν υπάρχει τέτοια προοπτική για τον Μάιο, αλλά από τον Σεπτέμβριο, όποιος πιστεύει ότι δεν θα έχουμε εκλογές ανά πάσα στιγμή, δεν πατάει γερά. Η εκτίμησή μου είναι ότι μετά την τουριστική περίοδο θα μπούμε σε περίοδο εκλογών».

    Διαβάστε επίσης

    Ανδρέας Λοβέρδος (ΚΙΝΑΛ): Σε διατεταγμένη υπηρεσία ο πρέσβης της Τουρκίας στη Νορβηγία, εκτός ορίων οι κινήσεις της

    ΚΙΝΑΛ: «Ναι» επί της αρχής στο νομοσχέδιο για την οπαδική βία

    Επαφές Νίκου Ανδρουλάκη στο Στρασβούργο με μέλη της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών



    ΣΧΟΛΙΑ