• Πολιτική

    ΚΙΝΑΛ: «Ναι» επί της αρχής στο νομοσχέδιο για την οπαδική βία

    • NewsRoom
    ΚΙΝΑΛ

    ΚΙΝΑΛ


    Και με τις ψήφους του ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) θα περάσει το νομοσχέδιο για την οπαδική βία, καθώς όπως ανέφερε ο ειδικός αγορητής, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, η ΚΟ του κόμματος θα ψηφίσει «ναι» επί της αρχής, παρά τις αρχικές επιφυλάξεις.

    «Το ΚΙΝΑΛ, στο πνεύμα της γόνιμης προγραμματικής και εποικοδομητικής αντιπολίτευσης και φυσικά με σεβασμό στις ανθρώπινες απώλειες, που όλους μάς αγγίζουν και στις οποίες οδήγησε η οπαδική βία και ο χουλιγκανισμός, και σημειώνοντας ότι πρωτίστως πιστεύουμε στην πρόληψη και στη συνέχεια στην καταστολή της οπαδικής βίας, λέμε ναι επί της αρχής», ανέφερε ο κ. Κωνσταντόπουλος, προσθέτοντας ότι το Κίνημα Αλλαγής λέει «ναι», με ενσυναίσθηση της ευθύνης που του αναλογεί, ως κόμμα με γόνιμο προγραμματικό λόγο και όχι κόμμα με κορώνες στο πουθενά.

    Παράλληλα, ο κ. Κωνσταντόπουλος κάλεσε για ακόμη μία φορά την κυβέρνηση να μελετήσει τις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής, προς όφελος του αθλητικού ιδεώδους, της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι.

    «Για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας χρειάζεται να προταχθεί η αποτροπή της διά της παιδείας και μέσα στο σχολείο», σημείωσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, ο οποίος τόνισε, πάντως, ότι στο νομοσχέδιο υπάρχουν προβληματικές διατάξεις, που το κόμμα του δεν θα ψηφίσει.

    Διαβάστε επίσης:

    Μητσοτάκης για ενέργεια: Πρόσθετο πρόγραμμα στήριξης το επόμενο δεκαήμερο – «Μετρημένες οι προσδοκίες» για την συνάντηση με Ερντογάν

    Μητσοτάκης προς Βρυξέλλες: Σχέδιο έξι σημείων για την κρίση στην ενέργεια – Επιστολή στην Φον ντερ Λάιεν



    ΣΧΟΛΙΑ