ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στόχος του Λιβυκού Εθνικού Στρατού έγινε στο λιμάνι της Τρίπολης ένα τουρκικό φορτηγό πλοίο, που είχε ξεκινήσει από την Τουρκία και μετέφερε πολεμοφόδια, σύμφωνα με πηγές του δικτύου Al Arabiya.
Ο απεσταλμένος του ΟΗΕ στη Λιβύη, Γιασάν Σαλαμέ επιβεβαίωσε την επίθεση κατά του τουρκικού πλοίου με ρουκέτες, χωρίς να δώσει πρόσθετες πληροφορίες.
Ανταποκριτής του Reuters στην Τρίπολη, την οποία προσπαθούν να καταλάβουν οι δυνάμεις του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ, ανέφερε πως διέκρινε πυκνούς καπνούς από το λιμάνι, ενώ πηγές ανέφεραν πως έχει χτυπηθεί και μια αποθήκη.
Breaking: reports from #Libya that a Turkish ship docked at Tripoli port has been targeted pic.twitter.com/MsEZmZ8mmc
— The'Nimr'Tiger (@Souria4Syrians) February 18, 2020
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Goldman Sachs: Ο χρυσός μπορεί να εκτοξευθεί στα 5.000 δολ. – Τα τρία σενάρια
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ETE, ΠΕΙΡ, ΕΥΡΩΒ, QUEST
- Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κύμης: 880.000 ευρώ από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για τον εκσυγχρονισμό της σχολής
- Interasia Lines: Παρήγγειλε έξι πλοία μεταφοράς κοντέινερ
