ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 31ου ετήσιου Greek Economic Summit, το οποίο διοργανώνεται από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, συμμετέχει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στη συζήτηση, την οποία θα συντονίσει ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Νίκος Μπακατσέλος, θα συμμετάσχουν ο CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, ο CEO της Philip Morris International Ανδρέας Καλαντζόπουλος, ο CEO της Deloitte Global Punit Renjen και ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών, Myron Brilliant.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι συμβαίνει με Eurobank, Optima και Credia, τα σχέδια και οι φήμες σε ΓΕΚ, Aktor, ΑΒΑΞ, ποιοι «μαύρισαν» τον Τόλη τον Α’, το νέο σκάνδαλο στις Σπέτσες και πόσο κόστισε το πάρτι Κούστα
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για OPTIMA, Aegean, IDEAL, Fourlis
- Προθεσμία 18 ημερών για την έκπτωση φόρου έως και 4% – Κλείνει το Taxis για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις
- Πλειστηριασμοί: Εβδομάδα με ξενοδοχειακά ακίνητα και τη Βίλα Πρινιωτάκη στην Παλλήνη
