• Πολιτική

    Μητσοτάκης σε Πολιτική Επιτροπή ΝΔ: Η έξοδος από την ενισχυμένη εποπτεία ο επόμενος στόχος

    • NewsRoom
    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης


    Αν και επανέλαβε ότι οι εκλογές θα γίνουν σε δώδεκα μήνες από τώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ,μιλώντας στη νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ που εξέλεξε ομόφωνα τον Παύλο Μαρινάκη ως γραμματέα του κόμματος, κάλεσε τα κομματικά στελέχη σε διαρκή εγρήγορση.

    Ο πρωθυπουργός, επανέλαβε μετά την ομιλία του στο 14ο Συνέδριο ότι απέναντι στην κυβέρνηση θα υπάρχει μία αντιπολίτευση που θα οξύνει, όπως τόνισε, τους τόνους, παίζοντας το τελευταίο της χαρτί με “διαστρεβλώνοντας τα πάντα, επενδύοντας σε ψευδή και πολώνοντας στο μέγιστο δυνατό βαθμό τον πολιτικό κλίμα…”.

    Απάντησε επίσης στις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα. “Σήμερα είδα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να λέει σε μία κυρία “ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε”. Πράγματι, έκλαιγαν οι συνταξιούχοι το 2015 έξω από τα ATM και ευχαριστούμε τον κ. Τσίπρα που σε κάθε ευκαιρία μάς θυμίζει τη χειρότερη κυβέρνηση που είχε η χώρα από τη μεταπολίτευση και μετά”, είπε.

    “Δεν έχουμε κανένα λόγο να εμπλακούμε στην τοξικότητα. Θα μιλάμε με στοιχεία, με νούμερα και με το έργο, το οποίο έχουμε παράξει όλους αυτούς τους 33 μήνες παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε … Θα είμαστε σε διαρκή κομματική εγρήγορση… Ουσιαστικά, το κόμμα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο πριν τις εθνικές εκλογές του 2023 και αυτό απαιτεί από όλους μας να ανεβάσουμε τους ρυθμούς μας… Να εξασφαλίσουμε ότι στην πρώτη κάλπη της απλής αναλογικής η ΝΔ θα πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που θα είναι βατήρας για την αυτοδύναμη Ελλάδα”, επεσήμανε.

    Στην οικονομία πρωθυπουργός όρισε τους επόμενους μεγάλους στόχους.

    “Η κυβέρνηση καλείται τους επόμενους δώδεκα μήνες να ολοκληρώσει το έργο της.  Έχουμε πολύ σημαντικούς στόχους μπροστά μας. Όπως η έξοδος της χώρας από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας και η συνέχιση της διαδρομής μας προς την τόσο σημαντική επίτευξη της επενδυτικής βαθμίδας”, ανέφερε. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι μεικτά κλιμάκια από υπουργούς, βουλευτές και στελέχη θα διατρέξουν ολόκληρη την επικράτεια, για να ενημερώσουν για “τα πολλά που έγιναν και τα πολλά περισσότερα που έχουν ακόμα να γίνουν”.

    Διαβάστε επίσης:

    Κυριάκος Μητσοτάκης σε Γάλλους επιχειρηματίες: Το μήνυμα που λάβατε, ότι η Ελλάδα έχει επιστρέψει, είναι η αλήθεια



    ΣΧΟΛΙΑ