ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από το Υπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνεται ότι, σε συνέχεια του εγγράφου που απεστάλη σήμερα από την Ελληνική Αστυνομία, στο οποίο γίνεται αναφορά στις ποινικά κολάσιμες και πειθαρχικά ελεγκτέες συμπεριφορές υπαλλήλων του Υπουργείου.
Με απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, οι ανωτέρω υπάλληλοι τίθενται αμέσως σε αναστολή καθηκόντων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Δημοσίων Υπαλλήλων και ακολουθεί η προβλεπόμενη διαδικασία ουδεμίας ανοχής.
Διαβάστε επίσης:
Μαρίν Λεπέν: Έρευνα σε βάρος της για παράνομη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας του 2022
Κίνα προς ΝΑΤΟ: Να σταματήσει να δημιουργεί φανταστικούς εχθρούς παντού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Real Consulting: Τα ποσοστά των βασικών μετόχων μετά την ΑΜΚ
- Atlantic: Σχέδια για δύο πιθανές χερσαίες επιχειρήσεις στο Ιράν έχει ο Τραμπ
- Κωνσταντοπούλου: Αυτεπάγγελτη δικογραφία σε βάρος της γιατί βιντεοσκοπούσε αστυνομικούς στη δίκη για τα Τέμπη
- NYT: «Μέρος του προβλήματος, και όχι της λύσης, ο Τραμπ» – Σκέψεις για ευρωπαϊκό ΝΑΤΟ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.