ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη σύλληψη ενός 59χρονου, με συνολική ποινή φυλάκισης 106 ετών, σε βάρος του οποίου μάλιστα εκκρεμούν δεκάδες εντάλματα σύλληψης, προχώρησε σήμερα Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 59χρονος είναι υπήκοος Κύπρου και κατηγορείται για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας, απάτης, φοροδιαφυγής, υπεξαίρεσης, καθώς και παραβίαση νομοθεσιών περί επιταγών, περί φορολογίας και περί δημοσίων εσόδων.
Συγκεκριμένα σε βάρος του εκκρεμούν 14 Εντάλματα Σύλληψης των Ανακριτών Πλημμελειοδικών Αθηνών και Πατρών, 13 Διατάξεις Προέδρων Εφετών Αθηνών και Πατρών, καθώς και Εισαγγελέα Εφετών Πατρών, 2 Βουλεύματα Συμβουλίου Εφετών Αθηνών και 39 καταδικαστικές αποφάσεις (Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, καθώς και Τριμελών Πλημμελειοδικείων Πειραιά και Πατρών) με συνολική ποινή φυλάκισης 106 ετών και 1 μηνός και συνολική χρηματική ποινή 10.500 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία στην Καλλιθέα: «Αυτοψία» στον τόπο που έχασαν τη ζωή τους δύο γυναίκες (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρευνες στο πλοίο – βόμβα «Andromeda»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιδότηση diesel: Από σήμερα η μείωση έως 15 λεπτά το λίτρο – Έως πότε ισχύει το μέτρο
- FΤ: Οι φωτιές στην Ελλάδα αναδεικνύουν την αδυναμία των νησιών μπροστά στον υπερτουρισμό – Στο επίκεντρο ο ΧΥΤΑ της Πάρου, τι απαντά το ΥΠΕΝ
- Θέουτα: Επιστολή 22 ηγετών της ΕΕ με την υπογραφή Μητσοτάκη κατά της πολιτικής της Ισπανίας για το μεταναστευτικό – Πώς απαντά ο Σάνστεθ
- Kαρυστιανού: Αιχμηρή απάντηση για την αποχώρηση Αυγερινού από την «Ελπίδα» – «Το πώς φεύγεις δείχνει και τον χαρακτήρα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.