ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών προχωρά η ΛΑΕ και συλλογικότητες, έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στον Πειραιά.
Αν και έχει ανακοινωθεί από την κυβέρνηση ότι προχωρούν μόνο οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, εντούτοις μέλη της ΛΑΕ, αναμένεται να συγκεντρωθούν σε λίγη ώρα έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στον Πειραιά με στόχο να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη διαδικασία.
Πάντως, στελέχη της Λαϊκής Ενότητας επιμένουν πως παραμένουν σε κίνδυνο πολλές λαϊκές κατοικίες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς την Πέμπτη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Μπλακ άουτ» σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα την Πέμπτη από την απεργία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απεργία της ΓΕΝΟΠ την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι μέτοχοι της Genco απέρριψαν τους υποψήφιους της Diana
- Ερντογάν: Είπε «ναι» στην επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης μετά από πιέσεις Τραμπ και ΕΕ
- Motor Oil: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και συγκρότηση επιτροπών
- Άδωνις Γεωργιάδης για τον σπασμένο σωλήνα στο νοσοκομείο της Ρόδου: «Πρόβλημα που ξέρουμε και αντιμετωπίζουμε»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.