ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».
Ο κ. Στεφανόπουλος ο οποίος νοσηλεύεται από το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου είναι σε κρίσιμη κατάσταση και πλέον πολλές λειτουργίες του εμφανίζουν ανεπάρκεια.
Η διάγνωση των γιατρών είναι ότι ο Κωστής Στεφανόπουλος έχει αμφοτερόπλευρη πνευμονία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οργανισμός του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας δεν ανταποκρίνεται στην εντατική φαρμακευτική αγωγή.
Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό Αντώνιο Δημητρακόπουλο, τομεάρχη Παθολογικού Τομέα του «Ερρίκος Ντυνάν», και διευθυντή του Γ΄ Παθολογικού Τμήματος, ο κ. Στεφανόπουλος, εισήχθη στο Νοσοκομείο, «με εμπύρετο και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια. Κλινικά και απεικονιστικά διαπιστώθηκε ότι πάσχει από αμφοτερόπλευρη πνευμονία εξ εισροφήσεως. Παρά την εντατική θεραπευτική αγωγή, η κλινική του εικόνα βαίνει επιδεινούμενη με ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων».
Αυτό που προβληματίζει επιπλέον τους θεράποντες γιατρούς είναι ότι η υγεία του 90χρονου πολιτικού είναι ήδη επιβαρυμένη από άλλα προβλήματα υγείας που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπορεί ένα ακίνητο 300.000 ευρώ να βγει σε πλειστηριασμό για 100.000 ευρώ; Πότε έχει νόημα να αμυνθεί ο οφειλέτης και πότε όχι
- Ο Άγνωστος Στρατιώτης, οι Τούρκοι νεόνυμφοι και ο Δένδιας, η πρόσκληση του Potus στον Κ.Μ. και οι πρώτες κινήσεις της Κίμπερλι
- Alpha Bank: Πότε θα κάνει κίνηση ο Αντρέα Ορσέλ για το 33,3% της τράπεζας
- Νίκη Κεραμέως στο Mononews: «Η Ψηφιακή Κάρτα αλλάζει τους κανόνες στην αγορά εργασίας»
