• Πολιτική

    Κώστας Τασούλας: Απολύτως λειτουργικά τα κτήρια της Βουλής μετά τον σεισμό της Πάρνηθας

    • NewsRoom
    Ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας

    Ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας


    Να διαβεβαιώσει ότι μετά τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Πάρνηθα δεν προκλήθηκε καμία σοβαρή ζημιά στα κτήρια της Βουλής, τα οποία είναι απολύτως ασφαλή, θέλησε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, πριν από την έναρξη της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Ο πρόεδρος της Βουλής επικαλέστηκε μάλιστα σχετικό έγγραφο της αρμόδιας τεχνικής υπηρεσίας της Βουλής.

    «Τόσο η Βουλή όσο και όλα κτήρια που είναι ιδιοκτησίας της έχουν ελεγχθεί από τα ειδικά τεχνικά κλιμάκια και διαπιστώθηκε ότι είναι απολύτως λειτουργικά και μπορούν να συνεχιστούν κανονικά οι προγραμματιζόμενες εργασίες», τόνισε.

    Όπως ανέφερε ο κ. Τασούλας, «τόσο η Εθνική Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών όσο και η τεχνική υπηρεσία της Βουλής ανταποκρίθηκαν άμεσα στο καθήκον τους αμέσως μετά τον πρόσφατο σεισμό στη Πάρνηθα και το συμπέρασμα είναι ότι η Βουλή δεν έχει το παραμικρό άξιο λόγου».

    Ακόμα, επεσήμανε ότι μετά από τεχνικό έλεγχο που έγινε από 4 μηχανικούς της Βουλής δεν διαπιστώθηκε κάποιο ανησυχητικό εύρημα ούτε έγιναν αναφορές για σοβαρές ζημιές.



    ΣΧΟΛΙΑ