ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απάντηση στις αναφορές του Παύλου Μαρινάκη στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών τη Δευτέρα αναφορικά με τη συγγραφή άρθρου σε ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, που προβλέπει αναστολή κονδυλίων στην Ελλάδα, αν η χώρα δεν συμμορφωθεί με το περιεχόμενό του, έδωσε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης.
Κώστας Αρβανίτης: Ένοχοι, ψεύτες και αδιάβαστοι
«Προπετής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, καθότι αγνοεί παντελώς ακόμη και τις στοιχειώδεις διαδικασίες συνδιαμόρφωσης κειμένων οι οποίες εφαρμόζονται από συστάσεως Ευρωκοινοβουλίου.
Θα μπορούσε, βέβαια, να είχε απευθυνθεί στην ευρωομάδα της Νέας Δημοκρατίας και θα τον διαβεβαίωναν ότι όλα τα μέλη των πολιτικών οργάνων του Ευρωκοινοβουλίου συμβάλλουν και συνεισφέρουν στα εκάστοτε τελικά κείμενα, όπως αρμόζει σε δημοκρατικές και δικαιοκρατούμενες διαδικασίες.
Συνεπώς, άνθρακες ο θησαυρός του κυρίου Μαρινάκη, κι άλλη μια αξιοθρήνητη εκστρατεία λάσπης για καλυφθεί η πολύ αμήχανη γαλάζια επικαιρότητα των Βρυξελλών.
Να του θυμίσουμε λοιπόν, ότι η δική μου συνεισφορά αφορά στο άρθρο 27, το οποίο ορίζει πως οι Έλληνες πολίτες δεν πρέπει επουδενί να στερηθούν ευρωπαϊκά κονδύλια ή άλλη στήριξη, ως αποτέλεσμα των καταδικασθεισών από το ΕΚ πολιτικών, υπεύθυνη για τις οποίες είναι μονάχα η κυβέρνηση την οποία προσπαθεί να υπερασπιστεί.
Για την πρωτοφανή κατάντια της διεθνούς εικόνας της χώρας μας λοιπόν, αν ο κ. Μαρινάκης ψάχνει τον υπαίτιο, τον παραπέμπουμε στο Μέγαρο Μαξίμου.
Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να βρουν δικαίωση όλοι οι άνθρωποι που έχουν πληγεί από τις εκπτώσεις Μητσοτάκη στο Κράτος Δικαίου. Μέχρι να δικαιωθούν οι συγγενείς των νεκρών των Τεμπών, η οικογένεια του δολοφονημένου Καραϊβάζ, οι γονείς του Ζακ Κωστόπουλου.
ΥΓ: Μιας και μιλάμε για Δημοκρατία, η απάντηση του ΥΠΕΣ για τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων αποτελείτο από μόλις 19 λέξεις. Η κ. Κεραμέως θεωρεί ότι καθάρισε έτσι, και παραμένει ανενόχλητη στη θέση της;
ΥΓ2: Εδώ ολόκληρο το ψήφισμα, συμπεριλαμβανομένου του άρθρου 27, που με δική μου συμβολή πήρε αυτήν την τελική μορφή. Γιατί εκτός από ένοχοι και ψεύτες είστε και αδιάβαστοι!»
Διαβάστε επίσης:
Γεραπετρίτης: Η κυβέρνηση θα αναζητά συναινέσεις σε όλα τα μεγάλα εθνικά κεφάλαια
ΣΥΡΙΖΑ: «Κεραυνοί» από τον πρώην διευθυντή του κόμματος για το δάνειο Κασσελάκη
Χατζηδάκης: Να κλείσει η «κερκόπορτα» των πιστοποιήσεων στην κατάρτιση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα απάτη με SMS: Δήθεν πρόστιμα και ποινές για υπέρβαση ταχύτητας – Τι συμβουλεύει η ΕΛΑΣ
- PepsiCo: Γιατί μειώνει τιμές έως και 15% σε βασικά προϊόντα στις ΗΠΑ – «Ακούσαμε τους καταναλωτές»
- Γερμανία: Συνελήφθη Έλληνας για σαμποτάζ στο πολεμικό ναυτικό της χώρας
- Νίκος Δένδιας: Συνάντηση με τον Κύπριο ΥΠΕΞ στην Ουάσινγκτον
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.