• Πολιτική

    Κορονοϊός: Ανησυχία για τον Γιάννη Πλακιωτάκη – Τον ταλαιπωρούν πυρετός και οξυγόνωση

    • NewsRoom
    Γιάννης Πλακιωτάκης

    Ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης


    Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Ευαγγελισμού» εξακολουθεί να νοσηλεύεται με κορονοϊό ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σήμερα, Πέμπτη, η κλινική του εικόνα είναι καλύτερη όσον αφορά στον πυρετό, ο οποίος έχει μεν πέσει, αλλά όχι στο επίπεδο που θα ήθελαν οι θεράποντες γιατροί.

    Το ανησυχητικό, επιπλέον, είναι ότι πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει και με την οξυγόνωσή του, την οποία οι γιατροί δεν μπορούν να σταθεροποιήσουν. Η εικόνα χθες ήταν αντίστροφη.

    Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πλακιωτάκης νοσηλεύεται στη ΜΕΘ για καλύτερη παροχή οξυγόνου από την περασμένη Δευτέρα. Το Σάββατο είχε εισαχθεί σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, αφού ήταν εμπύρετος επί πέντε ημέρες. Ο υπουργός Ναυτιλίας ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό εδώ και 11 ημέρες, από την προπερασμένη Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου, όταν και βγήκε θετικό το τεστ που είχε κάνει.

    Σημειώνεται, τέλος, ότι ο Γιάννης Πλακιωτάκης δεν είναι διασωληνωμένος. Όπως επεσήμαναν οι γιατροί και η σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη για την πορεία της υγείας του. Θα πρέπει να πέσει ο πυρετός για να του χορηγηθεί η νέα θεραπευτική αγωγή.

    Διαβάστε ακόμη:

    Γεραπετρίτης: Τίποτα δεν θα ανοίξει, αν δεν υπάρχει απόλυτη ασφάλεια – Πότε θα έρθει το εμβόλιο

    Καπραβέλος-Κορονοϊός: Με τρόμο ακούω για άνοιγμα – Σε απελπιστική κατάσταση το νοσηλευτικό προσωπικό

    Εστίαση: Επιδότηση έως €5.000 για θερμαντικά σώματα στους εξωτερικούς χώρους

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ