ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καυγάς Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: Κανένας παρακρατικός μηχανισμός δεν σας κυνηγάει, μόνο η κουνιάδα της κυρίας Κεφαλά
Η παρέμβαση Ν. Κακλαμάνη ήταν για να επιτεθεί στην Πλεύση Ελευθερίας και σε εμένα, για να συκοφαντήσει τον αγώνα για δικαιοσύνη για το έγκλημα των Τεμπών, για να κάνει φτηνή προπαγάνδα για το ότι μιλάω πολύ, και για να αποπροσανατολίσει από αυτό που πραγματικά συμβαίνει, είπε σε παρέμβασή της στην Ολομέλεια της Βουλής, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Η κυρία Κωνσταντοπούλου, που επανέλαβε ότι το πρωτότυπο της δικογραφίας για τα Τέμπη δεν είναι προσβάσιμο στους βουλευτές, είπε ότι την ώρα που κάποιοι μετράνε τον χρόνο που μιλάει η ίδια, δεν προβληματίζονται που ένα μήνα μετά, ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν έχει στείλει στη Βουλή τον κατάλογο των δικαστών από τους οποίους θα κληρωθεί η σύνθεση του Δικαστικού Συμβουλίου.
«Επί ένα μήνα δεν στέλνει τον κατάλογο. Τι φαντάζεστε ότι γίνεται αυτό το μήνα; Εγώ φαντάζομαι ότι γίνονται επαφές με τους Αρεοπαγίτες. Και φαντάζομαι επίσης ότι, ενόψει ότι στις 30 Ιουνίου λήγει η θητεία της κυρίας Κλάπα και της κυρίας Αδειλίνη, καθώς επίσης και αρκετών αντιπροέδρων, οι διαπραγματεύσεις και οι επαφές που γίνονται από την κυβέρνηση, και δεν στέλνει τον κατάλογο, έχουν να κάνουν και με το προσδόκιμο της προαγωγής. Διότι τα ονόματα των δικαστών που θα διαβιβαστούν από τον κύριο Φλωρίδη υποχρεωτικά [. . . ] είναι και ταυτόχρονα, ονόματα από τα οποία θα επιλεγούν οι επόμενοι δικαστές και εισαγγελείς για τις ηγετικές θέσεις της Δικαιοσύνης».
Παράλληλα, η κυρία Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε ότι νωρίτερα, την ώρα που ενημέρωνε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για την υπόθεση της δικογραφίας, δύο συνεργάτες του προέδρου της Βουλής την μαγνητοφωνούσαν. Πίστευα ότι με τον Κ. Τασούλα τα είχαμε δει όλα είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας καταγγέλλοντας «αυτές τις ακραίες μεθοδεύσεις. Κρούω κώδωνα της εγρήγορσης και του κινδύνου στην δημοκρατική αντιπολίτευση».
Διαβάστε επίσης:
Δένδιας προς Κωνσταντοπούλου: Θα υπάρξει απονομή δικαιοσύνης και άπλετο φως στην υπόθεση Τεμπών
Πυρά Κακλαμάνη κατά Κωνσταντοπούλου για τα Τέμπη – «Έχει ταπεινά κίνητρα»
Ζαχαράκη: Οι πρυτάνεις οφείλουν να καταθέσουν τα σχέδια ασφαλείας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Allwyn Forward: Οι νέες 19 επιχειρήσεις στο oικοσύστημα της Allwyn, τα βραβεία 2026 και ο διάλογος για το ΑΙ
- O χαμός με Ανδρουλάκη, το αντί- πιερρακακικό «σύνδρομο», τα ιδιωτικά VIP τζετ στο Costa Navarino, τα γαλάζια δείπνα και το ελληνικό υπέρ-drone
- Πόσα επένδυσε στην Trastor η Πειραιώς – Το προφίλ των νέων μετόχων
- Ο Μονεμβασιώτης έφερε στον Ηρακλή το μεγαλύτερο προπονητικό στοίχημα της νέας Super League
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.