Πολιτική

Κωνσταντινόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί νομοσχέδια για αντιπερισπασμό

  • NewsRoom
Κωνσταντινόπουλος

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος


Κατά της διάταξης για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια δήλωσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ενώ πρότεινε να μην στηρίξει το Κίνημα Αλλαγής κανένα νομοσχέδιο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έως τις εκλογές «με το αίτημα να φύγουν τώρα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί αυτά τα νομοσχέδια αποπροσανατολιστικά, για αντιπερισπασμό σε θέματα όπως η “μπίζνα” της ΔΕΗ, η επιτήρηση μετά από τον Αύγουστο που ανακοίνωσε ο κ.Τσακαλώτος, και άλλα», δήλωσε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στο ΑΠΕ, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με τον νόμο για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ δωρίζει 170 εκατ. ευρώ στον ιδιώτη, επιτρέπει το ιδιωτικό μονοπώλιο για την τροφοδοσία της Κρήτης, τις απολύσεις και τη δυνατότητα πώλησης των λιγνιτικών μονάδων ακόμη και σε εξευτελιστικό τίμημα.

Για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σημειώνει ότι τα σημάδια είναι ενθαρρυντικά, «εξάλλου, το “έντονο φλερτ” από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δείχνει πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο» υπογραμμίζει και σημειώνει ότι «δεν υπάρχει η πολυτέλεια των εσωκομματικών συγκρούσεων και προσωπικών στρατηγικών».

Τέλος, για πρόταση του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, για μετεκλογική συνεργασία της ΝΔ με το Κίνημα Αλλαγής τονίζει ότι «προφανώς δεν την απευθύνει σ’ εμάς, αλλά κυρίως στο εσωτερικό της ΝΔ, όπου υπάρχουν πολλές φωνές συνεργασίας και με το ΣΥΡΙΖΑ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυλωνίτου-Καμμένος: Κόντρα on air για τον κατώτατο μισθό (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα ακραία πρόκληση Ερντογάν: Η Σμύρνη κάηκε από Έλληνες στρατιώτες!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Μεγάλη ημέρα για την Ελλάδα» λέει ο Αμερικανός πρέσβηςΣΧΟΛΙΑ