• Πολιτική

    Κ.Μητσοτάκης: Τα φαντάσματα διαπλοκής το τελευταίο καταφύγιο κυβερνήσεων που καταρρέουν

    Μητσοτάκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος της ΝΔ


    Απάντηση στο Μαξίμου και στις δηλώσεις Τζανακόπουλου, έδωσε η ΝΔ, ενώ ταυτόχρονα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το Βερολίνο πήρε ξεκάθαρη θέση για τα όσα υποστηρίζει η κυβέρνηση περί «νέας αποστασίας».

    Συγκεκριμένα, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο το κόμμα της αντιπολίτευσης απαντά: «Τα παραληρήματα αυτής της κυβέρνησης χρήζουν πλέον ψυχιατρικής παρέμβασης και όχι πολιτικού σχολιασμού. Το μόνο που απομένει να καταγγείλει ο καταρρέων κυβερνητικός θίασος είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται και πίσω από τον Ρουβίκωνα».

    Πιο αναλυτικά, για τον πρόεδρο της ΝΔ, βασικός πυρήνας όλων των κινήσεων του Μεγάρου Μαξίμου είναι η κατάρρευση της κυβέρνησης και η αποδοχή της ήττας.

    Συνομιλώντας με δημοσιογράφους στο Βερολίνο, αναφέρθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς στην τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες, ενώ τόνισε πως η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα.

    «Οι τελευταίες ανακοινώσεις δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνική, πολιτική και οικονομική πραγματικότητα. Θυμίζω ότι το να βλέπει κανείς φαντάσματα διαπλοκής, είναι ιστορικά το τελευταίο καταφύγιο των κυβερνήσεων που καταρρέουν», δήλωσε.

    Ο κ. Μητσοτάκης τάχθηκε ακόμα μια φορά υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες: «Είναι εντελώς γραφικά τα σενάρια που εξυφαίνονται ότι η ΝΔ είναι πίσω από τα όσα συμβαίνουν στην κυβερνητική πλειοψηφία η οποία φυλλορροεί για λόγους που είναι κατανοητοί με όσους παρακολουθούν τα τεκταινόμενα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε απόγνωση οι ΑΝΕΛ: Επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα πίσω από τον Ρουβίκωνα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας στο Bloomberg: Μετά το μνημόνιο, είναι δική μας υπόθεση πώς θα επιτυγχάνουμε στους στόχους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βόμβα Δανέλλη: Αν χρειαστεί, το Ποτάμι θα βάλει πλάτη στην κυβέρνηση



    ΣΧΟΛΙΑ