Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Κλασικά και παραδοσιακά σημάδια με άρωμα εκλογών

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά στο υπουργικό συμβούλιο

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

Να συμφωνήσουμε ότι ο πρωθυπουργός έχει κηρύξει άκυρη την εκλογολογία και τις εικασίες που την περιβάλλουν, λέγοντας ορθά – κοφτά ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της άνοιξης του 2023. Από την άλλη πλευρά σχεδόν όλες οι ανακοινώσεις και οι αποφάσεις της κυβέρνησης εκπέμπουν προεκλογικό άρωμα.

 Όχι μόνο τώρα, μετά τις τελευταίες πρωθυπουργικές δηλώσεις που συνόδευσαν την αύξηση στον κατώτατο μισθό, αλλά και πριν από αυτές, εδώ και αρκετό καιρό.

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στις προσυνεδριακές εκδηλώσεις της ΝΔ πάντως, σε συνδυασμό με την πλήρη επιστροφή  σε … πατροπαράδοτες και δοκιμασμένες πρακτικές, δίνουν την εντύπωση ότι οι χιλιοειπωμένες μεταρρυθμίσεις αρχίζουν και τελειώνουν στα επιτεύγματα του Κυριάκου Πιερρακάκη και στις φιλότιμες προσπάθειες που κάνει ο Κωστής Χατζηδάκης.

Εξηγούμαστε. Ενδεικτικά και σχεδόν, αποκλειστικά, το τελευταίο μόλις διάστημα:

Ενδεικτικά, είπαμε, τα παραπάνω. Για να αντιληφθούμε όμως ότι το  γνωστό Ελληνικό … σημειωτόν, παραμένει το άθλημα στο οποίο η χώρα μας έχει κερδίσει τις περισσότερες διακρίσεις!