ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άμεσα μέτρα για την αποσυμφόρηση των νησιών και την αντιμετώπιση του προσφυγικού αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο
Διαψεύδουν από την κυβέρνηση τα δημοσιεύματα που θέλουν τις Αρχές να εξετάζουν ενεργά και κλειστά στρατόπεδα σε όλη την επικράτεια προκειμένου να δημιουργηθούν κλειστές δομές φιλοξενίας για τους μετανάστες.
Κυβερνητικοί κύκλοι αναφέρουν τα εξής: «Με αφορμή δημοσιεύματα και ρεπορτάζ που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες δύο ημέρες, σχετικά με την πρόθεση της κυβέρνησης να δημιουργήσει κλειστές δομές φιλοξενίας – προαναχωρησιακά κέντρα, σε διάφορα ενεργά ή μη στρατόπεδα της ενδοχώρας, οφείλουμε να διαψεύσουμε την εν λόγω είδηση, ως ανυπόστατη και πλήρως αναληθή. Το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Υποδοχής εφαρμόζεται ήδη και όσα είδαν το φως της δημοσιότητας δεν έχουν καμία σχέση με αυτό».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Coca-Cola και ΔΕΗ στηρίζουν τα νέα υψηλά του δείκτη – Profit taking στις τράπεζες
- Πλεύρης: «Καμία εξέταση ασύλου σε μαζική εισβολή μεταναστών – Άμεσες επιστροφές» (βίντεο)
- Κώστας Κατσαφάδος: Σήμερα ξεκινάμε αυτοψίες στο Πόρτο Γερμενό – Αποζημίωση στο 100% στους πυρόπληκτους
- ΔΥΠΑ: Επιπλέον 8.000 επιδοτούμενες θέσεις στο πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων 55 ετών και άνω
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.