ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η αίτηση του Ν. Ανδρουλάκη θα κριθεί από την ολομέλεια της ΑΔΑΕ» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, σε σχέση με την απόφαση του ΣτΕ να κάνει εν μέρει δεκτή την αίτηση ακύρωσης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του.
Συγκεκριμένα, οι κυβερνητικές πηγές υποστηρίζουν τα εξής:
“1. Η ακύρωση αφορά τον νόμο του 2021 που περιείχε καθολική και χωρίς προϋποθέσεις απαγόρευση της χορήγησης στοιχείων στον ενδιαφερόμενο.
2. Η απόφαση του ΣτΕ δεν καταλαμβάνει τη νεότερη διάταξη την οποία φέραμε το 2022, όπως είχαμε δεσμευθεί μετά τα γεγονότα. Για τη νεώτερη ρύθμιση το ΣτΕ αναφέρει μάλιστα ότι συνιστά ένα «σύστημα με εσωτερική συνοχή», άρα ουσιαστικά αποδέχεται τη λογική του.
3. Με βάση την απόφαση του ΣτΕ, η αίτηση του κ. Ανδρουλάκη θα κριθεί από την ολομέλεια της ΑΔΑΕ”.
Διαβάστε επίσης:
Alpha Bank: «Κυκλική Οικονομία στην Πράξη» σε σχολεία όλης της Ελλάδας
Ιταλία: Yπό δικαστική διαχείριση η εταιρία Giorgio Armani Operations
AstraZeneca: Επιτυχείς δοκιμές σε αντικαρκινικό φάρμακο – Αυξάνει σημαντικά το προσδόκιμο ζωής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φωτιά σε δασική έκταση στην Τανάγρα από την πτώση του Phantom: Ήχησε το 112 – που διακόπηκε η κυκλοφορία
- Πληροφορίες ότι εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους οι πιλότοι του Phantom που συνετρίβη στην Τανάγρα
- Μαραθώνας: Κρατούνται μητέρα και γιός μετά την αναβολή της δίκης για το πλημμέλημα εξαφάνισης νεκρού
- Η στιγμή της συντριβής του Phantom στην Τανάγρα (Βίντεο): Εκτάκτως στην Αθήνα ο Δένδιας – Διέκοψε το πρόγραμμα στη ΔΕΘ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.