• Πολιτική

    Βελόπουλος: Κακώς η κυβέρνηση έφερε τώρα τον πτωχευτικό την ώρα που το Oruc Reis κόβει βόλτες (video)

    • NewsRoom
    Βελόπουλος

    Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές


    «Κακώς η κυβέρνηση έφερε τώρα τον πτωχευτικό την ώρα που το Oruc Reis κόβει βόλτες και θα έπρεπε να είμαστε όλοι ενωμένοι. Τώρα χρειαζόμαστε εθνική ομοψυχία», ανέφερε κατά την ομιλία του στη Βουλή στη διαδικασία για την πρόταση δυσπιστίας κατά του Χρήστου Σταϊκούρα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

    «Η Ελληνική Λύση μπήκε στην Βουλή για να προσφέρει μια άλλη πρόταση» ανέφερε ο κ. Βελόπουλος κατά την έναρξη της ομιλία,  τονίζοντας πως το κόμμα του θα  ψηφίσει υπέρ της πρότασης δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών.

    Ωστόσο ο κ. Βελόπουλος άσκησε κριτική και κατά του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι όφειλε να καταθέσει πρόταση κατά της κυβέρνησης και όχι μεμονωμένα κατά ενός υπουργού.

    Ο κ. Βελόπουλος ζήτησε να υπάρχει ομοψυχία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, επικεντρώνοντας μεγάλο μέρος της ομιλίας του στα ελληνουτουρκικά. «Έτσι θα δείξουμε στην Τουρκία ότι υπάρχει αρραγές μέτωπο» είπε ο ίδιος.  Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κάλεσε τους υπουργούς να σταματήσουν τις δηλώσεις για τα 12 μίλια και απευθυνόμενος προς τον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε «ζητάτε την επέκταση των χωρικών μας υδάτων αλλά δεν την κάνατε όταν κυβερνούσατε εσείς».



    ΣΧΟΛΙΑ