ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο εδώλιο ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στη Βουλή κατά του Βασίλη Γραμμένου – Η κατάθεση του Βελόπουλου
«Συνελληνίδες Συνέλληνες, το Πάσχα είναι μια πολύ μεγάλη εορτή για την Ορθοδοξία. Εδώ μιλάμε πλέον για μία Ανάσταση του Κυρίου μας. Δεν πρέπει να είμαστε απλά Χριστιανοί και να λέμε Καλή Ανάσταση, πρέπει να το εννοούμε κιόλας και όταν μιλάμε για Καλή Ανάσταση, μιλάμε για το μαρτύριο του Ιησού μας και την Ανάστασή Του. Ανάσταση η οποία έγινε για όλους εμάς», αναφέρει ο Κυριάκος Βελόπουλος στο μήνυμά του για το Πάσχα.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επισημαίνει: «Εάν θέλουμε να αναστήσουμε τη χώρα, πρέπει να θυμόμαστε ότι με αυτούς που κυβέρνησαν, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και Σύριζα, δεν πρόκειται ποτέ να υπάρχει πραγματική ανάσταση του γένους και του έθνους. Καλή Ανάσταση λοιπόν και να θυμάστε: Αυτοί μας έφτασαν εδώ και η Ανάσταση του Κυρίου να γίνει ανάσταση ψυχών και ανάσταση του έθνους».
Διαβάστε επίσης
Δημήτρης Κουτσούμπας για Πάσχα: Η Ανάσταση βρίσκεται στα δικά μας χέρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Εγκαταλείπεται η εξαγορά της Novibet από την Allwyn
- Στενά του Ορμούζ: Σε ισχύ ο «άτυπος δασμός» του Ιράν για εμπορικά πλοία – Ξεσηκώνονται Άραβες και Ινδία
- Χρηματιστήριο: Ασανσέρ η αγορά, στο κόκκινο η Ευρώπη, βλέπει πάλι τα 100 δολ. το πετρέλαιο
- Μέση Ανατολή: Lufthansa και Air France παρατείνουν την αναστολή πτήσεων – Πώς κινούνται οι αερομεταφορείς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.