ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μητσοτάκης: Ο απολογισμός του κυβερνητικού έργου από το 2019 έως σήμερα – «Η συνέπεια χτίζει εμπιστοσύνη»
Τα ανθρώπινα δικαιώματα και η δημοκρατία στην εποχή της πανδημίας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της 130ης συνόδου των υπουργών Εξωτερικών του Συμβουλίου της Ευρώπης, η οποία φιλοξενείται στο υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα, στο πλαίσιο της ελληνικής Προεδρίας της Επιτροπής Υπουργών Εξωτερικών.
«Δυστυχώς, λόγω της πανδημίας έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο και κατά τους προηγούμενους μήνες η Ευρώπη κλήθηκε να προσπαθήσει να βρει λύσεις σε ένα πρόβλημα, το οποίο δεν είχε ποτέ ξανά αντιμετωπιστεί στο παρελθόν. Στο πώς να διαχειριστούμε μια άνευ προηγουμένου, φονική και δυστυχώς συνεχιζόμενη υγειονομική κρίση, χωρίς να υπονομεύσουμε τις θεμελιώδεις ελευθερίες μας», ανέφερε στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Υπογράμμισε επίσης ότι τα 47 μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης καταβάλλουν παράλληλα προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τα fake news που αφορούν την κρίση του κορονοϊού και να δώσουν αναλογικές λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν, χωρίς να περιορίσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φωτιά σε διώροφο κτίριο στην Καλλιθέα – Γυναίκα πήδηξε από μπαλκόνι για να σωθεί
- Στέφανος Κασσελάκης για Τζάκρη: Εγώ της ζήτησα να παραιτηθεί – Οι Δημοκράτες κινούνται πλέον στο φιλελεύθερο κέντρο
- Παραιτήθηκε από τους Δημοκράτες η Θεοδώρα Τζάκρη – «Δεν μπορώ να συμπορεύομαι με τον Στέφανο Κασσελάκη»
- Συνελήφθη 76χρονος για πυρκαγιά από αμέλεια στο Αμόνι Κορινθίας – Αυξημένα πρόστιμα για παραβάσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.