• Πολιτική

    Κυριάκος Μητσοτάκης σε δημοσιογράφους: Φύγετε για διακοπές, ούτε εκλογές θα γίνουν, ούτε ανασχηματισμός

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά με κόσμο στη δεξίωση για την 48η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας, στο Προεδρικό Μέγαρο,

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά με κόσμο στη δεξίωση για την 48η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας, στο Προεδρικό Μέγαρο,


    Την σταθερή θέση του πως δεν πρόκειται να υπάρξουν πρόωρες εκλογές επανέλαβε ο Κυριάκος Μητοστάκης κατά τη διάρκεια της δεξίωσης στο προεδρικό μέγαρο για την επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

    Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο πρωθυπουργός διέψευσε επίσης τα σενάρια περί ανασχηματισμού. «Εμείς θα συνεχίσουμε τις περιοδείες μας. Θα φανεί ποιος έχει την καλύτερη πολιτική φυσική κατάσταση. Ούτε εκλογές θα γίνουν ούτε ανασχηματισμός. Φύγετε για διακοπές άνετα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Αναφορικά με την ενεργειακή κρίση επεσήμανε πως «για να υπάρχει έκτακτη Σύνοδος Κορυφής πρέπει να υπάρχει και πραγματικό αντικείμενο. Κάνουμε πολλές κινήσεις σε επίπεδο Ε.Ε για το 15% (η πρόταση της Κομισιόν για όριζόντια και υποχρεωτική μείωση στη χρήση φυσικού αερίου με την οποία διαφωνεί η Ελλάδα και ο υπόλοιπος νότος.).

    Ο κ. Μητσοτάκης είχε και έναν χιουμοριστικό διάλογο με τον γ.γ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη «ο μόνος που είχε διάθεση να κάνει κουβέντα ήταν ο κ. Κουτσούμπας», με τον γ.γ του ΚΚΕ να απαντάει ότι «εγώ στόμα έχω και μιλιά δεν έχω».

    Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ερωτήθηκε για το πως πέρασε τον κορονοϊό. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε χαρακτηριστικά ότι ανάρρωσε γρήγορα και ήταν ασυμπτωματικός.

    Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης σε άλλο «πηγαδάκι» με δημοσιογράφους ανέφερε πως τον Δεκαπενταύγουστο θα βρεθεί στο Μόντρεαλ του Καναδά όπου θα έχει συναντήσεις με την ομογένεια.

    Διαβάστε επίσης:

    Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Καμία υποχώρηση δεν χωρεί στην τουρκική επιθετικότητα και αδιαλλαξία



    ΣΧΟΛΙΑ