ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη σιγουριά του ότι δεν θα αποχωρήσει κανείς από τους τέσσερις υποψήφιους προέδρους της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε το πρωί της Πέμπτης σε δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε 4 οι υποψήφιοι για τις εκλογές. Δεν θα αποχωρήσει κανείς» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.
Μιλώντας για το όραμά του για τη Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι είναι «μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη» προσθέτοντας ότι «θέλω να εκφράσω την Ελλάδα που ξυπνάει νωρίς».
Σχολιάζοντας, τέλος, τα σχέδια της κυβέρνησης να προχωρήσει σε αύξηση των εργοδοτικών εισφορών ως αντιστάθισμα στην περικοπή συντάξεων ανέφερε ότι «αυτή τη στιγμή θα είναι ατελέσφορη».
Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Meta: Σχέδιο επενδύσεων $600 δισ. για data centers τεχνητής νοημοσύνης
- Ντόναλντ Τραμπ: Ανοιχτός στην εξαίρεση της Ουγγαρία από τις κυρώσεις για το ρωσικό πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
- Χοντορκόφσκι: «Ευρώπη, ετοιμάσου για τον Δεύτερο Ψυχρό Πόλεμο, ό,τι και αν συμβεί στην Ουκρανία»
- Euronext: Κατεβάζει στο 50% +1 μετοχή το όριο αποδοχής της δημόσιας πρότασης για το Χρηματιστήριο Αθηνών