ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την στήριξη του ΚΙΝΑΛ στο πρόσωπο του νυν δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη ανακοίνωσε σήμερα η Φώφη Γεννηματά εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019.
Γεννηματά και Μπουτάρης συναντήθηκαν το μεσημέρι στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ).
Η κ. Γεννηματά, στη διάρκεια της συνάντησης με τον κ. Μπουτάρη, υπογράμμισε πως το Κίνημα θα στηρίξει τους εκλεγμένους δημάρχους και περιφερειάρχες, που είχε στηρίξει και στις εκλογές του 2014, σε ολόκληρη τη χώρα.
«Το αίμα νερό δεν γίνεται» ήταν το σχόλιο του κ. Μπουτάρη προς την κ. Γεννηματά.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης και ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΕΔΕ-ΕΝΠΕ: «Όχι» σε Σκουρλέτη για απλή αναλογική στις αυτοδιοικητικές εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς προετοιμάζεται από τώρα η ΝΔ για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Τι κατέθεσε ο Γ. Μπουτάρης στο Δικαστήριο για την επίθεση εναντίον του (UPD)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Greece Retirement Guide: Ένας πρακτικός οδηγός για αλλοδαπούς συνταξιούχους
- Tράπεζες: Γιατί αποκτούν συμμετοχές σε ασφαλιστικές εταιρείες – Οι συμμαχίες μετά τις τελευταίες εξαγορές
- Με 11,7% «τρέχουν» οι αυξήσεις στους μισθούς των ευρωβουλευτών την τελευταία διετία
- Jumbo: WOOD και NBG Securities βλέπουν περιθώριο ανόδου – Οι διαφορετικές εκτιμήσεις για κέρδη και Ρουμανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.