• Πολιτική

    ΚΙΝΑΛ: Ούτε καν περιγραφή ποινικών αδικημάτων δεν περιέχει το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ

    • NewsRoom
    Εύη Χριστοφιλοπούλου

    Εύη Χριστοφιλοπούλου


    Για σκανδαλολογία και απόπειρα σπίλωσης πολιτικών αντιπάλων η οποία μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος του ΣΥΡΙΖΑ για το Ερρίκος Ντυνάν έπεσε στο κενό, κάνει λόγο σε δήλωσή της η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και μέλος της εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, Εύη Χριστοφιλοπούλου, σχολιάζοντας το πόρισμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το «Ερρίκος Ντυνάν».

    Η κυρία Χριστοφιλοπούλου τονίζει ότι «οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έστησαν την εξεταστική της υγείας με μόνο σκοπό την σπίλωση πολιτικών αντιπάλων και την καλλιέργεια της πόλωσης και του διχασμού, που είναι ως γνωστόν η προσφιλής τους πολιτική μέθοδος».

    Αναλυτικά, η κυρία Χριστοφιλοπούλου δήλωσε:

    Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν. Οι συνεχιζόμενες διαρροές στον τύπο περί δήθεν πολιτικού σκανδάλου του «Ερρίκος Ντυνάν» έπεσαν στο κενό. Μόνος σκοπός τους ήταν η δημιουργία κλίματος σκανδαλολογίας, και πολιτικών εντυπώσεων, περί δήθεν ευθυνών πολιτικών προσώπων. Το σημερινό πόρισμα της πλειοψηφίας για το «Ερρίκος Ντυνάν» το επιβεβαιώνει. Είναι τόσο εξόφθαλμη η ένδεια επιχειρημάτων, που καταλήγει σε γενικόλογες αναφορές, χωρίς καν περιγραφή ποινικών αδικημάτων. Και πώς να περιγράψεις κάτι που δεν υφίσταται;

    Καταδεικνύεται, έτσι, ότι οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έστησαν την εξεταστική της υγείας με μόνο σκοπό την σπίλωση πολιτικών αντιπάλων και την καλλιέργεια της πόλωσης και του διχασμού, που είναι ως γνωστόν η προσφιλής τους πολιτική μέθοδος.

    Υπάρχει όμως κι ένας ανομολόγητος, πλην εμφανής σκοπός. Να κουκουλωθούν οι ευθύνες των ιδίων και του βασικού τους συμμάχου, της καραμανλικής δεξιάς. Έτσι εξηγείται γιατί δεν κάνουν κουβέντα για το πραγματικό σκάνδαλο, την αλόγιστη σπατάλη και τη διόγκωση της φαρμακευτικής δαπάνης την περίοδο της δεξιάς το 2005-2009, αλλά και για τις δικές τους ευθύνες, είτε είναι οι παράνομες προσλήψεις , είτε η μη τιμολόγηση φαρμάκων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: To πόρισμα για το «Ερρίκος Ντυνάν»: Πολιτικές ευθύνες σε Λοβέρδο, Γεωργιάδη, Αβραμόπουλο και Βορίδη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην αντεπίθεση η ΝΔ για Ντυνάν: Ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα, δεν θα μείνει τίποτα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΣΥΡΙΖΑ: «Σαφείς οι πολιτικές ευθύνες για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για το Ερρίκος Ντυνάν»



    ΣΧΟΛΙΑ