ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η παγκόσμια ειρήνη της Καρυστιανού, ο καημός του Κουτσούμπα, τα πτυχία του Λοβέρδου, το φυστικοβούτυρο κι ένα κιτ επιβίωσης
Να ενημερωθούν τα κόμματα από την κυβέρνηση για τις «επιθετικές πρακτικές της Άγκυρας», ζητά με δήλωσή του ο Ανδρέας Λοβέρδος, εκφράζοντας συγχρόνως την απορία του γιατί αυτό δεν έχει γίνει ως τώρα.
«Η κυβέρνηση απαιτείται να ενημερώσει τα κόμματα για τις εξελίξεις σε σχέση με τις επιθετικές πρακτικές της Τουρκίας», υπογραμμίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, του οποίου η δήλωση καταλήγει ως εξής: «Απορούμε γιατί δεν το έχει κάνει μέχρι στιγμής».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Apollo: Επένδυση 2,5 δισ. ευρώ και αύξηση κεφαλαίου 100 εκατ. στην Ατλέτικο
- O Ιβάν Σαββίδης σε θέση μάχης κατά Nielsen, η βόλτα Δημητριάδη στον ΣΚΑΙ, η σύγκρουση για το Streaming, το ιταλικό στοίχημα Κυριακού, ο Λιάγκας και οι πρωτιές των καναλιών
- Nick Candy: Όλη η ιστορία του Ελληνοκύπριου μεγιστάνα που πούλησε το ακριβότερο σπίτι στον κόσμο
- Ποιες είναι οι βαριές κατηγορίες που βαραίνουν υπουργούς – Αναβρασμός στην Κοινοβουλευτική Ομάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.