ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση με πέτρες και μπουκάλια δέχθηκε πούλμαν που μετέφερε οπαδούς της ΑΕΚ μία, περίπου, ώρα πριν την έναρξη (20:00) της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ντιναμό, στο «Ολιμπίνσκι».
Οι οπαδοί της ουκρανικής ομάδας, μία εβδομάδα μετά τα έκτροπα σε μαγαζί της Τσακάλωφ, την ημέρα που θα πραγματοποιούνταν η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, ξαναχτύπησαν στην κυριολεξία!
Από την επίθεση έσπασαν τα τζάμια του οχήματος, ευτυχώς, όμως, δεν έχει υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός, εκτός από δύο φίλους της Ένωσης που τραυματίστηκαν ελαφρά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου διέλυσαν μαγαζί στο Κολωνάκι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανακαινίζω 2026: Διευρύνονται οι δικαιούχοι για την ανακαίνιση κλειστών κατοικιών – Οι νέες προθεσμίες και τα κριτήρια
- FTSE: Μεγαλώνει η στάθμιση της Crediabank στους δείκτες μετά το placement
- Πίσω από τα λόγια του Γιάννη Αλαφούζου: Τι ισχύει στη Super League για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων
- ΔΥΠΑ: 25.372 ωφελούμενοι απασχόλησης και 54.483 ωφελούμενοι κατάρτισης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.