ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση με πέτρες και μπουκάλια δέχθηκε πούλμαν που μετέφερε οπαδούς της ΑΕΚ μία, περίπου, ώρα πριν την έναρξη (20:00) της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Ντιναμό, στο «Ολιμπίνσκι».
Οι οπαδοί της ουκρανικής ομάδας, μία εβδομάδα μετά τα έκτροπα σε μαγαζί της Τσακάλωφ, την ημέρα που θα πραγματοποιούνταν η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, ξαναχτύπησαν στην κυριολεξία!
Από την επίθεση έσπασαν τα τζάμια του οχήματος, ευτυχώς, όμως, δεν έχει υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός, εκτός από δύο φίλους της Ένωσης που τραυματίστηκαν ελαφρά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου διέλυσαν μαγαζί στο Κολωνάκι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Master Plan για τον Λιμένα Ζακύνθου και ο «χάρτης» του Υπερταμείου για την αξιοποίηση των λιμενικών υποδομών
- Γενιδούνιας στο mononews: Kαλούμε τη διοίκηση της Hellenic Train να άρει τις απολύσεις
- Πώς να συνταξιοδοτηθείτε με οφειλές έως 30.000 ευρώ- Έχουν υποβληθεί 6.500 αιτήσεις
- Digital Realty: Τέλος του χρόνου σε λειτουργία το 4ο Data Center – Σχέδια για νέες επενδύσεις στην Ελλάδα
