• Πολιτική

    Κεραμέως: Στο Σαν Φρανσίσκο για την επιστολική ψήφο

    Νίκη Κεραμέως, Υπουργός Εσωτερικών

    Νίκη Κεραμέως, Υπουργός Εσωτερικών


    Από το Σαν Φρανσίσκο ξεκίνησε την ενημερωτική της εκστρατεία στις ΗΠΑ σχετικά με την επιστολική ψήφο η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως.

    Η κ. Κεραμέως ενημέρωσε τους Έλληνες πολίτες που ζουν εκεί για την επιστολική ψήφο σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Γενικό Προξενείο στο Σαν Φρανσίσκο στην περιοχή που εδρεύει η Silicon Valley.

    Η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως:

    «Πρώτος σταθμός στην επίσκεψή μας στις ΗΠΑ για ενημέρωση σχετικά με την επιστολική ψήφο, το Σαν Φρανσίσκο. Στην Καλιφόρνια μένει σημαντικός αριθμός Ελλήνων πολιτών που είτε είναι αρκετές γενεές στη χώρα είτε έχουν έρθει πιο πρόσφατα πχ για σπουδές, για έρευνα, για δουλειά στη Silicon Valley. Και ναι μεν είναι πολύ μακριά από τη χώρα μας, αλλά η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει και εδώ δυνατά!

    Ήταν πολύ συγκινητική η προσέλευση Ελλήνων πολιτών στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Γενικό Προξενείο για την επιστολική ψήφο. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον τους, όπως και το προσωπικό του Γενικού Προξενείου για την εξαιρετική διοργάνωση και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αγίου Φραγκίσκου κ. Γεράσιμο για την παρουσία του».

    Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν Έλληνες κάθε ηλικίας, τους οποίους η Κεραμέως ευχαρίστησε εγκάρδια, μεταξύ των οποίων και ο Μητροπολίτης Αγίου Φραγκίσκου κ. Γεράσιμος. Η υπουργός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τα στελέχη του Προξενείου για την άρτια διοργάνωσή της εκδήλωσης.

    Επόμενος σταθμός για την υπουργό το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

    Διαβάστε επίσης:

    Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο – Υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία (video)

    Κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών: Προφυλακιστέα η 25χρονη αρχηγός «Μαρία»

    ΔΥΠΑ: Προσωρινοί πίνακες αποτελεσμάτων για την πρόσληψη 540 εργασιακών συμβούλων



    ΣΧΟΛΙΑ