ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρεμιέρα για τον βελτιωμένο εξωδικαστικό μηχανισμό – Δεύτερη ευκαιρία για όσους χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ
«Η σκέψη μας βρίσκεται με τον εργαζόμενο που τραυματίστηκε. Η στήριξή μας θα είναι ολόπλευρη», σημειώνει σε μήνυμά της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η υπουργός Εργασίας Νίκη Κεραμέως, για την επίθεση που σημειώθηκε σήμερα σε κατάστημα του ΕΦΚΑ στον Κεραμεικό.
Συγκεκριμένα, η υπουργός σημειώνει:
«Από την Κωνσταντινούπολη στην οποία βρίσκομαι για την Υπουργική Διάσκεψη ΟΟΣΑ για τις δεξιότητες, ενημερώθηκα για την επίθεση 89χρονου σε κατάστημα του ΕΦΚΑ στον Κεραμεικό. Η σκέψη μας βρίσκεται με τον εργαζόμενο που τραυματίστηκε. Η στήριξή μας θα είναι ολόπλευρη. Βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με τον Διοικητή του ΕΦΚΑ και την Υφυπουργό οι οποίοι φθάνουν στο σημείο της επίθεσης, ενώ ήδη βρίσκεται εκεί η Ελληνική Αστυνομία και το ΕΣΥ.»
Διαβάστε επίσης
Ο 89χρονος μετά τον ΕΦΚΑ πήγε στο Ειρηνοδικείο στη Λουκάρεως και πυροβόλησε ακόμη δύο άτομα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Moody’s: «Καμπανάκι» για τη συμφωνία Meta – BlackRock ύψους 14 δισ. δολαρίων – Ο κίνδυνος υποβάθμισης
- Apple: Eγκαινιάζει πρόγραμμα leasing για iPhone από $17,99/μήνα σε συνεργασία με την Klarna
- Ζελένσκι: Έφτασε στο Λευκό Οίκο για την συνάντηση με τον Τραμπ – Στόχος η υποστήριξη των ΗΠΑ
- Wall Street: Βαθαίνουν οι απώλειες στον Nasdaq με «βαρίδι» τα τσιπ – Τα εταιρικά αποτελέσματα στηρίζουν τον Dow Jones
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.