ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Oύτε καφέ, ούτε τσιγάρο, ούτε ποτό μόνο… πλέξιμο, βροντοφωνάζουν χλευαστικά στα social media, μετά τη χθεσινή δήλωση της γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου σχετικά με την αύξηση του ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα.
Η κ. Θεοπεφτάτου υποστήριξε ότι η απαίτηση των δανειστών ήταν να αυξηθεί ο ΦΠΑ στο ρεύμα και το νερό, κάτι το οποίο, όπως είπε, θα έπληττε σοβαρά όλες τις οικογένειες.
«Προσπαθήσαμε το ποσό να μοιραστεί σε διάφορα είδη. Επειδή δύσκολα συμβαίνει και να πίνεις πολύ και να καπνίζεις πολύ και να πηγαίνεις να πίνεις πολλούς καφέδες, δηλαδή πρέπει να συμπίπτουν πάρα πολλά πράγματα για να επιβαρυνθεί σοβαρά ένα νοικοκυριό, γι’ αυτό μοιράστηκε» σχολίασε η κ. Θεοπεφτάτου.
Η εκδοχή της φυσικά έγινε viral και οι ατάκες στα social media προκάλεσαν γέλιο μέχρι δακρύων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Τέλος στο «ιστορικό» ράλι του FTSE 100, αναμένοντας τις ανακοινώσεις της FED
- Τραμπ: Μετά το κόλπο του Μεξικού, ήρθε η ώρα του… Περσικού – Πώς θέλει να τον μετονομάσει
- ΗΠΑ: Χάκερ παραβίασαν την πλατφόρμα TeleMessage – Τρία υπουργεία απαγόρευσαν την εφαρμογή
- Γερμανία: «Σφραγίζει» τα σύνορα για τους μετανάστες – Αυστηροποιούνται οι έλεγχοι, λέει ο νέος ΥΠΕΣ
