ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η κατάσταση ασφαλείας, οι τρέχουσες εξελίξεις στην Ουκρανία και οι συνεισφορές των κρατών που συμμετέχουν στην Ομάδα Επαφής για την ‘Αμυνα στην Ουκρανία συζητήθηκαν στην τηλεδιάσκεψη της Ομάδας Επαφής, που διοργανώθηκε σήμερα με πρωτοβουλία του υπουργού ‘Αμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν, σε επίπεδο υπουργών, υφυπουργών ‘Αμυνας και υψηλόβαθμων αξιωματούχων.
Την Ελλάδα εκπροσώπησε ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο οποίος -στην παρέμβαση του- αναφέρθηκε στην αμυντική βοήθεια που έχει σταλεί έως σήμερα στην Ουκρανία και τόνισε ότι η χώρα μας παραμένει στο πλευρό του ουκρανικού λαού, υπερασπίζοντας τις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και της εδαφικής ακεραιότητας, σύμφωνα με τον Καταστατικό Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.
Διαβάστε επίσης:
Τράπεζες: Έμφαση στη ενσωμάτωση κριτηρίων ESG στην δομή τους και στις χρηματοδοτήσεις
Δόμνα Μιχαηλίδου: Οι πράσινες θέσεις εργασίας αποτελούν σήμερα τη μεγαλύτερη ευκαιρία
Euroleague: Σλοβένος διαιτητής έκλεβε on camera άρωμα στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη