• Πολιτική

    Κεφαλογιάννης: Αποζημίωση €1.800 τον μήνα για γιατρούς των ΕΔ που μεταβαίνουν σε άλλο νομό

    • NewsRoom
    Ιωάννης Κεφαλογιάννης, υφυπουργός Εθνικής Άμυνας

    Ιωάννης Κεφαλογιάννης, υφυπουργός Εθνικής Άμυνας


    Οι ιατροί και το υγειονομικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που θα μεταβαίνουν σε άλλο νομό, θα λαμβάνουν εφεξής επιπλέον ειδική αποζημίωση, η οποία για τους γιατρούς θα ανέρχεται στο ποσό των 1.800 ευρώ για κάθε μήνα που υπηρετούν σε νοσοκομεία του ΕΣΥ, ανακοίνωσε από τη Βουλή ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

    Κεφαλογιάννης: Αυτό που περισσεύει στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι το αίσθημα ευθύνης

    Ο κ. Κεφαλογιάννης ενημέρωσε σχετικώς, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Μιχάλη Χουρδάκη, για τις αποσπάσεις ιατρικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων σε φορείς του ΕΣΥ και τόνισε ότι το θέμα έχει θέσει στο υπουργείο Υγείας και το υπουργείο Οικονομικών από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα και ότι θα γίνει πράξη με σχετική νομοθετική ρύθμιση.

    Ο κ. Κεφαλογιάννης ευχαρίστησε το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων για την αυταπάρνηση και την αίσθηση καθήκοντος που επιδεικνύουν, αναφέροντας ότι κατανοεί απόλυτα ότι υπάρχει μια προσωρινή διατάραξη του ατομικού και οικογενειακού προγραμματισμού των γιατρών που καλούνται να μεταβούν σε έναν άλλο νομό.

    Τέλος, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας υπογράμμισε ότι “αυτό που περισσεύει στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι το αίσθημα ευθύνης.

    Με την ίδια επιτυχία και αποτελεσματικότητα που προασπίζονται την εθνική ακεραιότητα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας, το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων στέκεται στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας, προασπίζοντας την ευημερία των πολιτών, όπου και όποτε παραστεί ανάγκη”.

    Διαβάστε επίσης:

    Αυγενάκης: Είμαστε στο πλευρό του κάθε αγρότη

    Σκέρτσος για ομόφυλα ζευγάρια: Κάνουμε ένα τολμηρό βήμα, χωρίς αυτό να είναι παράτολμο

    Κασσελάκης: Δυστυχώς υπάρχει και αυτή η Ελλάδα – Μουτζούρης της Ευρώπης



    ΣΧΟΛΙΑ