• Πολιτική

    Και ο Τέρενς Κουίκ τα έβαλε με την ΕΡΤ! Γιατί εγκαλεί τη δημόσια τηλεόραση

    • NewsRoom
    Τέρενς Κουίκ

    Τέρενς Κουίκ


    Κριτική στην ΕΡΤ για τον τρόπο με τον οποίο μετέδωσε την είδηση του θανάτου της Μονσεράτ Καμπαγιέ και τις παραλείψεις στις συνεργασίες της με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου.

    Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, με δύο αναρτήσεις που έκανε στο Twitter αναφέρει πως η ΕΡΤ τιμά τη Μονσεράτ Καμπαγιέ ξεχνώντας στη καριέρα της τον Έλληνα Βαγγέλη Παπαθανασίου.

    «Είναι δυνατόν η ΕΡΤ; Κι όμως. Στα Δελτία της όπου ορθώς περιλαμβάνει την είδηση θανάτου της Μονσερατ Καμπαγιέ, δίνει λεπτομέρειες για τη καριέρα της και μεταδίδει σχετικό βίντεο από οπερική εμφάνισή της», αναφέρει ο κ. Κουίκ.
    «Αλλά ξεχνά ότι το 1997 στο Παγκόσμιο Στίβου στο Καλλιμάρμαρο τραγούδησε το  March with me του Βαγγέλη Παπαθανασίου, που έγινε παγκόσμια επιτυχία.
    Κρίμα να μη τιμούμε Έλληνες.
    Και το πιό σημαντικό για την απρέπεια ή την ανεπίτρεπτη άγνοια της ΕΡΤ: Ξεχνούν ότι ο Βαγγέλης Παπαθανασίου παρακλήθηκε από την ΕΡΤ το 1982 να συνθέσει το νέο σήμα των Ειδήσεών της που ισχύει μέχρι σήμερα.Τότε ζούσε για χρόνια στο Λονδίνο. Τότε ήταν που κέρδισε και το Όσκαρ Μουσικής.
    Τον ρώτησαν από την ΕΡΤ για την αμοιβή του.Απάντησε ότι δεν θέλει χρήματα από την Ελλάδα &απλά πεθύμησε λίγο ελληνικό λάδι & ελιές.
    Αυτός είναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ Βαγγέλης Παπαθανασίου που σήμερα δεν τον θυμήθηκαν στο Ραδιομέγαρο.
    Και για να μη κουράζονται στο ψάξιμο του αρχείου τους, ιδού και το λινκ τουMarch with meyoutu.be/VBgt2cH3gDs »
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Χρησιμοποιώ ένα απλό επιστολόχαρτο και όχι του Γραφείου μου για το ΔΤ που έγραψα, γιατί η επισήμανση – παράπονο είναι προσωπική μου και δεν σχετίζεται με τη σημερινή πολιτική μου ιδιότητα », αναφέρει ο Τέρενς Κουίκ.  

    Παράλληλα, ο κ. Κουίκ στρέφεται και κατά του ΣΚΑΪ για τον ίδιο λόγο, με νέο tweet του:

    «Στο δημοσίευμά σας ξεχνάτε και εσείς την σημαντική συνεργασία της σοπράνο Μονσεράτ Καμπαγιέ με τον Βαγγέλη Παπαθανασιου. Σας παραπέμπω στο

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θρήνος: Πέθανε η σοπράνο Μονσεράτ Καμπαγιέ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασε (νέος) καβγάς για την ΕΡΤ: Κόντρα δίχως τέλος μεταξύ Φίλη -Παππά



    ΣΧΟΛΙΑ