ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πρόθεσή του να υπερψηφίσει τον κρατικό προϋπολογισμό για το 2025 και να παρέχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς.
Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής ανέφερε ότι πάνω από όλα βρίσκεται το εθνικό συμφέρον.
«Η υπερψήφιση του συγκεκριμένου προϋπολογισμού θα αποτελέσει το εφαλτήριο για μια προϊούσα παραγωγική ανάπτυξη της πατρίδας μας ώστε να μιλούμε για ένα καλύτερο αύριο», τόνισε.
Ο κ. Κατσιβαρδάς, ο οποίος προέρχεται από την ΚΟ των Σπαρτιατών, είναι ο δεύτερος ανεξάρτητος, μετά τον Λευτέρη Αυγενάκη που δηλώνει ότι θα στηρίξει τον προϋπολογισμό ανεβάζοντας την πλειοψηφία στους 157.
Διαβάστε επίσης:
Στέφανος Γκίκας: Ο προϋπολογισμός του 2025 βελτιώνει την ανταγωνιστικότητα της Ναυτιλίας
Γεραπετρίτης: Κανένα θέμα κυριαρχίας σε διάλογο με την Τουρκία – Αιχμές για Σαμαρά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Εκρηκτικό ράλι μετά την πτώση του Brent στα 110 δολάρια – Έσπασε για πρώτη φορά τις 7.200 μονάδες ο S&P 500
- ΥΠΕΞ για «Global Sumud Flotilla»: Ζήτησε από το Ισραήλ να αποσύρει τα σκάφη του από τα διεθνή ύδατα νότια της Κρήτης
- Πιτ Χέγκσεθ: «Ιδεολογικά παρανοϊκός» ο CEO της Anthropic
- Τζιάνι Ινφαντίνο: Το Ιράν θα αγωνιστεί κανονικά στο Μουντιάλ στις ΗΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.