• First Top Stories

    Καταπέλτης η ΝΔ για μεταγωγή Ξηρού: Η κυβέρνηση επιδεικνύει συστηματικά στοργή στους τρομοκράτες

    • NewsRoom
    Μητσοτάκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης, Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας


    Σφοδρή είναι η αντίδραση της ΝΔ στην είδηση της μεταγωγής του Χριστόδουλου Ξηρού στις φυλακές Χαλκίδας. «Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα επιδεικνύει συστηματικά στοργή στους τρομοκράτες δολοφόνους προκαλώντας τις οικογένειες των θυμάτων τους, αλλά και το κοινό περί Δικαίου αίσθημα» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

    «Μια κυβέρνηση ανίκανη και κυνική, που δεν μπορεί να προσφέρει στοιχειώδη ασφάλεια στους Έλληνες, φροντίζει ώστε οι τρομοκράτες να αποφυλακιστούν μια ώρα αρχύτερα» προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Υπενθυμίζεται ότι ο καταδικασμένος σε 6 φορές ισόβια για την υπόθεση της 17 Νοέμβρη Χριστόδουλος Ξηρός μετήχθη σήμερα το πρωί, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και άκρα μυστικότητα, στις φυλακές Χαλκίδας.

    Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης, η μεταγωγή του πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των φυλακών Κορυδαλλού οι οποίες πρόκειται βήμα-βήμα να μετατραπούν σε σωφρονιστικό κατάστημα υποδίκων.

    Όπως είναι γνωστό στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των φυλακών του Κορυδαλλού, μετήχθη, στις φυλακές Βόλου όμως, και ο Δημήτρης Κουφοντίνας, προκαλώντας πληθώρα αντιδράσεων

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μετά τον Κουφοντίνα στα μουλωχτά και η μεταγωγή του Χριστόδουλου Ξηρού

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος και εκτός συνόρων με τη μεταγωγή του Κουφοντίνα – Guardian: Τον μετέφεραν σε «πολυτελή ανοιχτή φυλακή»



    ΣΧΟΛΙΑ