• Πολιτική

    Κασσελάκης στο Tik Tok: Θα γελούσα με το black χιούμορ του Μητσοτάκη αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα

    • NewsRoom
    Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος

    Στέφανος Κασσελάκης


    Την απάντησή του στο σχόλιο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνέυει να γίνει κόμμα Βlack Friday» έδωσε μέσω του λογαριασμού του στο Tik Tok, o Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης.

    Κατά την δευτερολόγία του στη Βουλή, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε «είδα τον κ. Φάμελλο ιδιαιτέρως επιθετικό σήμερα, η επιθετικότητα σας είναι αντιστρόφως ανάλογη με τις δημοσκοπικές σας επιδόσεις, διερωτώμαι εάν αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως σήμερα στην αίθουσα βρίσκονται με το ζόρι οι μισοί βουλευτές σας, κινδυνεύετε να γίνετε κόμμα Βlack Friday»

    Η απάντηση Κασσελάκη μέσω  Tik Tok:

    Δίχως να χάνει στιγμή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή ειρωνεύτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει να γίνει Black Friday. -50%. Θα γελούσα με το black χιούμορ του, εάν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έχει φτιάξει για όλους μας».

    Δείτε την ανάρτηση Κασσελάκη:

    @skasselakisΘα γελούσα με το black χιούμορ του, αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έφτιαξε.♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

    Αναλυτικά, η ανάρτηση Κασσελάκη:

    «Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή ειρωνεύτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει να γίνει Black Friday. -50%. Θα γελούσα με το black χιούμορ του, εάν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έχει φτιάξει για όλους μας.

    Ελάτε να δούμε: Δύο κάρτες δώρο, ένα συν ένα, λόγω του Blach Friday: πρώτον ο κατώτατος μισθός σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία. Και δεύτερον, η τιμή του στοματικού διαλύματος σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία. Θα του χρειαστεί την επόμενη φορά που θα μιλήσει για τον ΣΥΡΙΖΑ».

     

    Διαβάστε επίσης:

    Cenergy: Συμφωνία Hellenic Cables με με Energinet για την προμήθεια καλωδίων υψηλής τάσης

    Τσακαλώτος: Παρομοιάζει τον Κασσελάκη με τον «Περίανδρο Πώποτα»

    «Δράκος των Εξαρχείων»: Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 23χρονου Σύρου



    ΣΧΟΛΙΑ