• Πολιτική

    Κασσελάκης: Αδειούχος μετά την ορκωμοσία – Θα φάει με στρατιώτες στη Θήβα

    • NewsRoom
    Στέφανος Κασσελάκης

    Στέφανος Κασσελάκης


    Την πύλη του στρατοπέδου του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στη Θήβα πέρασε το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, καθώς ξεκίνησε η πενθήμερη άδεια που έλαβε μετά την ορκωμοσία του νωρίτερα σήμερα.

    Στην πύλη του στρατοπέδου τον κ. Κασσελάκη περίμεναν οι γονείς του και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να είναι ευδιάθετος.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης θα κάνει το τραπέζι σε στρατιώτες του θαλάμου του στο στρατόπεδο της Θήβας από τις 15 Μαρτίου όταν και παρουσιάστηκε για τη στρατιωτική του θητεία. Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας είπε ότι η κράτηση έγινε από το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

    Το γεγονός, δε, ότι ο κ. Κασσελάκης γίνεται σήμερα 36 ετών δεν μπορεί να παραγνωριστεί από φίλους και συνεργάτες του, με τις πληροφορίες να θέλουν τους κοντινούς του ανθρώπους να έχουν φροντίσει για τον εορτασμό τους, σήμερα στις 9 το βράδυ, σε γνωστό μπαρ, στην περιοχή του Ψυρρή.

    Μετά το πέρας της άδειας ο κ. Κασσελάκης θα επιστρέψει στο στρατόπεδο της Θήβας για να πάρει το απολυτήριό του καθώς εκ του νόμου έχει το δικαιώμα να εξαγοράσει το υπόλοιπο της θητείας του.

    Έσβησε τούρτα στη Θήβα και πήρε δώρο γραβάτα ο Στ. Κασσελάκης

    Τούρτα γενεθλίων έσβησε στη Θήβα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ. Νωρίτερα, σε βόλτα που έκανε σε δρόμους της Θήβας με τον σύζυγό και τους συνεργάτες τους, κάποιος τον πλησίασε και του έκανε δώρο μια γραβάτα.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    ΣΥΡΙΖΑ: Αδιανόητη η ευκολία με την οποία εκστομίζει ψέματα ο Κώστας Καραμανλής

    Κασσελάκης: Η κυβέρνηση που επί των ημερών της ντράπηκε και η ντροπή

    Δένδιας: Το Κυπριακό ύψιστη προτεραιότητα της ελληνικής πολιτείας, ανεξαρτήτως κυβερνήσεων



    ΣΧΟΛΙΑ