ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πλήρη αντίθεσή του στις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη χθεσινή τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών εξέφρασε ο Νίκος Καρανίκας.
Ο πρώην σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα, σε ανάρτησή του στο facebook επεσήμανε με νόημα ότι «όταν πάει ένας πρωθυπουργός να τιμήσει κάποιον ή κάποια που έχει πεθάνει, το σεβόμαστε και δεν γιουχάρουμε».
Η ανάρτηση Καρανίκα:
«Να με συμπαθάτε, αλλά όταν πάει ένας πρωθυπουργός να τιμήσει κάποιον ή κάποια που έχει πεθάνει, το σεβόμαστε και δεν γιουχάρουμε. Αν θέλεις να αντιδράσεις το κάνεις σε άλλη στιγμή του γεγονότος γιατί σέβεσαι το συμβάν του θανάτου και της απόδοσης τιμών. Το γράφω αυτό γιατί σέβομαι τον Μίκη και την ιστορία του».
Τοπικά lockdown σε Αργολίδα και Ευρυτανία
Ο Υπουργός με θέα… πρώτo τραπέζι στο ράλι Ακρόπολις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Volvo Cars: Επιλέγει τον επικεφαλής της Skoda, Κλάους Τσέλμερ, ως νέο CEO
- Κρήτη: Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην περιοχή Χώνος στη Σητεία
- Τζόρτζια Μελόνι: Προανήγγειλε ανώτατο όριο ξένων μαθητών στις σχολικές τάξεις στην Ιταλία
- Τραμπ: Η Αψίδα του Θριάμβου που σχεδιάζει θα μετατραπεί σε στρατιωτικό συγκρότημα με drones και ελεύθερους σκοπευτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.