• Πολιτική

    Καμμένος κατά ΕΥΠ, ΕΕ και ΝΑΤΟ: Τα επικίνδυνα «drones», τα «ρωσικά υποβρύχια» και το… αντίο στην πολιτική! (video)

    • NewsRoom
    Καμμένος

    Πάνος Καμμένος Ετών 52. Υπουργός Εθνικής Άμυνας


    Μια απίστευτη και άνευ προηγουμένου επίθεση κατά πάντων πραγματοποίησε ο «μαινόμενος» υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, σε ομιλία του σε συνέδριο που διοργάνωσε το ΓΕΕΘΑ.

    Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έβαλε αυτή την φορά στον στόχο του την ΕΥΠ και τις μυστικές υπηρεσίες, τις οποίες κατηγόρησε πως δεν συνεργάζονται μαζί του, την ΕΕ αλλά και το ΝΑΤΟ.

    Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα το armyvoice.gr, το οποίο «ανέβασε» και βίντεο με την ομιλία Καμμένου.

    Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, «δεν μοιραζόμαστε πληροφορίες με τις υπηρεσίες πληροφοριών. Οι υπηρεσίες πληροφοριών μοιράζονται πληροφορίες, μόνο εάν το επιθυμούν, με τους αρχηγούς των κυβερνήσεων».

    Ο κ. Καμμένος ανέφερε πως ένα «μεγάλο χτύπημα» δεν είναι «οι τρελοί ισλαμιστές μαχητές στη μέση μιας πόλης», αλλά «η χρήση ενός drone 500 ευρώ με βιολογικά ή χημικά όπλα 500 γραμμαρίων, τα οποία μπορούν να καταστρέψουν μια ολόκληρη πόλη»!

    Κατακεραυνώνοντας την Ευρωπαϊκή Ένωση, την χαρακτήρισε «ανύπαρκτη για την αντιμετώπιση κρίσεων», καθώς είναι καλή μόνο «για δεξιώσεις και συμφωνίες».«Δεν είμαστε έτοιμοι να ενεργήσουμε μαζί» δήλωσε.

    Όπως υποστήριξε, υπάρχουν σε πολλές χώρες άνθρωποι που εκπαιδεύουν τρομοκράτες, φέρνοντας ως παράδειγμα τη Γαλλία.«Υπάρχουν δάσκαλοι και καθηγητές από τη Συρία, πρώην πολεμιστές που εκπαιδεύουν μαθητές να γίνουν τρομοκράτες, έχοντας ευρωπαϊκή ταυτότητα».

    Για το ΝΑΤΟ είπε πως επίσης δεν είναι έτοιμο. Το κατηγόρησε μάλιστα ότι ασχολείται πιο πολύ με τη Ρωσία, παρά με τον κίνδυνο της τρομοκρατίας «Κάθε χρόνο κάνει σενάρια ρωσικής επίθεσης στην Βόρεια Ευρώπη και αφήνει τη νοτιοανατολική Μεσόγειο χωρίς έλεγχο» είπε, προσθέτοντας: «Εδώ είναι οι τρομοκράτες, η παράνομη διακίνηση ναρκωτικών, η παράνομη διακίνηση όπλων και η παράνομη διακίνηση ανθρώπων».

    «Τα πλοία μας συμμετέχουν στο παιχνίδι να ψάχνουν τα ρωσικά υποβρύχια» συνέχισε, αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο στο ΝΑΤΟ, όπως είπε. «Αν δεν συνεργαστούμε με τη Ρωσία στο θέμα της τρομοκρατίας, είμαστε γυμνοί απέναντι στην τρομοκρατία»,

    Για το τέλος ο κ. Καμμένος επιφύλαξε πάντως μια διαφορετική γεύση, λέγοντας ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει σχετικά με τη συνέχιση της πολιτικής του καριέρας, εξηγώντας πως αυτός ήταν ο λόγος που είπε τα παραπάνω, καθώς όφειλε να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει. «Είμαι ένας από τους πιο μεγάλους σε ηλικία υπουργούς Άμυνας στην Ευρώπη και δεν γνωρίζω εάν θα συνεχίσω την πολιτική μου καριέρα στο μέλλον, γι’ αυτό και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας» κατέληξε.



    ΣΧΟΛΙΑ