• Πολιτική

    Καμμένος κατά Αποσταλάκη: Διαφωνώ με τις χαριστικές ρυθμίσεις για τους αντιρρησίες συνείδησης

    • NewsRoom

    Ο Πάνος Καμμένος μιλάει στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση


    Την αντίθεση του για τις προτεινόμενες ευεργετικές ρυθμίσεις που προωθεί η νέα διοίκηση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας σχετικά με τους αντιρρησίες συνείδησης εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

    Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε μετά τη συνάντησή του με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Μ.Ε.Ν.Σ) ότι θα στηρίξει το αρχικό νομοσχέδιο, το οποίο, όπως τόνισε, πρότεινε ο ίδιος ως υπουργός. Παράλληλα, υπεραμύνθηκε τη διοίκηση της ΠΟΜΕΝΣ, καλώντας τους στρατιωτικούς για εκπροσώπηση κάτω από έναν κοινό φορέα.

    «Οποιεσδήποτε παρεμβάσεις προσπάθειας κομματικοποίησης θα με βρουν απόλυτα αντίθετο. Προτρέπω όλους, να προχωρήσουν σε ένα ενωτικό σχηματισμό, κάτω από έναν φορέα, με μόνο στόχο την επίλυση των προβλημάτων των στρατιωτικών. Διατύπωσα την πλήρη αντίθεσή μου για τις νέες ρυθμίσεις σχετικά με τους αντιρρησίες συνείδησης και δήλωσα ότι στη Βουλή θα στηρίξω τις ευεργετικές ρυθμίσεις που είχε το αρχικό νομοσχέδιο, το οποίο πρότεινα ως υπουργός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

    Μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος ανέφερε: «Ενημερώθηκα για την πορεία επίλυσης των προβλημάτων, που ξεκινήσαμε από κοινού, από την πρώτη στιγμή, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας» και «ξεκαθάρισα ότι δεν χρειάζονται νομικές πρωτοβουλίες, που θα αλλοιώσουν τη θετική πορεία από το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε το 2016».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: «Εξετάζουμε δυναμικά τα F-35, περιμένουμε από ΗΠΑ σχετική μελέτη»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μειώνεται η στρατιωτική θητεία-Ποιους αφορά



    ΣΧΟΛΙΑ