• Πολιτική

    Καμένος για τη φωτογραφία με τον Χρυσαυγίτη: Δεν μπορώ να ξέρω ποιος είναι εθνοφύλακας

    • NewsRoom
    Καμμένος

    Πάνος Καμμένος


    «Εν οίδα ότι ουδέν οίδα» από τον Πάνο Καμμένο σχετικά με την υπόθεση της κοινής του φωτογραφίας με πρώην «πυρηνάρχη» της Χρυσής Αυγής και ταυτόχρονα εθνοφύλακα. Πιο συγκεκριμένα, 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την φωτογραφία που τον απεικονίζει να εναγκαλίζεται με τον Παναγιώτη Μπαντέμη, αντέδρασαν και προέβησαν σε ερώτηση με τον υπουργό Άμυνας να δηλώνει… άγνοια:

    «Δεν υπάρχει δήλωση πολιτικών φρονημάτων, δεν μπορώ να ξέρω ποιος είναι ο εθνοφύλακας», ενώ όπως υποστήριξε «δεν υπήρχε πληροφορία ούτε απόφαση, οι καταδικαστικές αποφάσεις έρχονται από τη Δικαιοσύνη».

    Υπενθυμίζεται ότι χθες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση χαρακτηρίζοντας «εξαιρετικά ανησυχητικό ότι ακόμα και μετά την καταδίκη του ο Παναγιώτης Μπαντέμης συνεχίζει να συμμετέχει στο Τάγμα Εθνοφυλακής Δράμας και να εξοπλίζεται με πολεμοφόδια από τον ελληνικό στρατό, ενώ φωτογραφίζεται με στελέχη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας», και ζητούσαν από τον κ. Καμμένο εξηγήσεις.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξηγήσεις από τον Καμμένο ζητούν 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για φωτογραφία με καταδικασμένο μέλος της Χρυσής Αυγής



    ΣΧΟΛΙΑ