• Πολιτική

    Καλλιθέα: Συνεχίζεται η κατάρρευση οδοστρώματος στο πάρκινγκ – Τι λέει ο δήμαρχος (video)


    Εξακολουθεί και σήμερα Σάββατο το φαινόμενο υποχώρησης του οδοστρώματος υπαίθριου πάρκινγκ στην Καλλιθέα, με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός στις Αρχές.

    Ο χωμάτινος όγκος κάτω από το οδόστρωμα είναι γεμάτος νερά λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων αλλά και εξαιτίας της διαρροής μεγάλου όγκου νερού από την κοίτη του ποταμού Ιλισού που έχει σκεπαστεί.

    Μιλώντας στο Ε ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος εξήγησε πως έγινε καθίζηση στο σημείο που βρίσκεται η κοίτη του ποταμού Ιλισού και αποκαλύφθηκε η όχθη του.

    Σύμφωνα με τον δήμαρχο, δεν πρόκειται για χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, που ανήκει στον δήμο. Όπως είπε τον χώρο τον διαχειρίζεται η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου και εκεί είχαν γίνει εργασίες από το ΥΠΕΧΩΔΕ πριν από 30 χρόνια για την κάλυψη του ποταμού. «Από τότε που διαμορφώθηκε ο χώρος πριν από 30 χρόνια, ο κόσμος παρκάρει εκεί τα αυτοκίνητά του» τόνισε.

    Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του:

    Υπενθυμίζεται ότι χθες «άνοιξε η γη» στην Καλλιθέα όταν βούλιαξε το υπαίθριο πάρκινγκ έναντι του ΗΣΑΠ Ταύρου. Η υποχώρηση του οδοστρώματος παρέσυρε αρκετά αυτοκίνητα με τους ιδιοκτήτες να αναζητούν ήδη από που θα αποζημιωθούν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αιφνιδιαστική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη στα γραφεία του «Ε» – Τι συνέβη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω για κλοπές – H λεία τους ξεπερνά τα 40.000 ευρώ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Δεν μετανιώνω που τη σκότωσα -Μου έριχνε φάρμακα στο φαγητό



    ΣΧΟΛΙΑ