• Πολιτική

    Κάλαντα, αλλά και Bella Ciao για τον Αλέξη Τσίπρα από τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

    • NewsRoom


    Τα κάλαντα από τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου άκουσε ο Αλέξης Τσίπρας, με τα παιδιά της χορωδίας της Κιβωτού να επιφυλάσσουν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και μία έκπληξη, καθώς μετά τα κάλαντα του τραγούδησαν το ιταλικό επαναστατικό τραγούδι «Bella Ciao».

    Ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε τα παιδιά και τους είπε ότι πρόκειται για ένα τραγούδι που μιλάει για έναν αντάρτη την ώρα που χαιρετάει την αγαπημένη του, όταν φεύγει για να πολεμήσει τον κατακτητή.

    «Είναι ένα αντιφασιστικό τραγούδι, αλλά ήταν μία ωραία έκπληξη», είπε στα παιδιά. Εν συνεχεία τους έδωσε δώρα και ξεναγήθηκε από τον πατέρα Αντώνιο στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού, όπου έπαιξε με τα παιδιά ξύλινο ποδοσφαιράκι στον χώρο ψυχαγωγίας του κτιρίου και συζήτησε μαζί τους για θέματα που τους απασχολούν.

    Στα ιδιαίτερα στιγμιότυπα της επίσκεψης και ο μικρός Νώε που έπαιξε πιάνο και έδωσε στον κ. Τσίπρα, το συμβολικό δώρο της Κιβωτού, ένα χειροποίητο καράβι που έφτιαξαν τα παιδιά.

    Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε τα κάλαντα στο γραφείο του διαδικτυακά, από τα μέλη του Επιστημονικού Συνδέσμου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «Victor Artant» – Νίκη.

    Διαβάστε ακόμη:

    Τηλε-κάλαντα φέτος στο Μέγαρο Μαξίμου: Μαθητές τα είπαν στον πρωθυπουργό μέσω Internet



    ΣΧΟΛΙΑ