ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η μείωση της φορολογίας και η ανάγκη επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων και η αλλαγή του μίγματος πολιτικής είναι το μέσο με το οποίο η Νέα Δημοκρατία θα βασιστεί για να μπορέσει να προσελκύσει επενδύσεις και να επιτύχει ανάπτυξη σε συνδυασμό με κοινωνική αλληλεγγύη, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο ΕΒΕΑ.
«Έχουμε φτάσει στο σημείο να πανηγυρίζουν κάποιοι που απέτρεψαν την καταστροφή την οποία παραλίγο να προκαλέσουν οι ίδιοι. Η ελληνική οικονομία αναπτύχθηκε με τους χαμηλότερους ρυθμούς της ευρωζώνης και δεν κατάφερε προχωρήσει σε μια θετική συγκυρία» είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ κατηγορώντας την κυβέρνηση πως εφαρμόζει με το ζόρι τις μνημονιακές δεσμεύσεις υπερφορολογώντας τους πολίτες χωρίς να υλοποιεί ένα ευρύτερο θεσμικό πλαίσιο μεταρρυθμίσεων.
Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπάρχουν ακόμα σημαντικά προβλήματα στην αγορά ενώ επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το γεγονός ότι «το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων είναι στο χαμηλότερο σημείο των τελευταίων χρόνων».
Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος για πανηγυρισμούς προσθέτοντας πως δεν είναι συνταγή να υπερφορολογούμε και να ακολουθούμε πολιτική επιδομάτων, κάτι που όπως είπε, προκαλεί στρεβλώσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κ. Μητσοτάκης: Η εποπτεία της Ελλάδας μετά την έξοδο από τα μνημόνια έχει ήδη συμφωνηθεί
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Από το κόκκινο της Αριστεράς σας έμεινε μόνο το κόκκινο της ρουλέτας»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα δημοσκόπηση Pulse: Η ΝΔ 31% με ΣΥΡΙΖΑ 21% – Ναι στους πλειστηριασμούς το 40%
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λαύριο: Αρνείται τις κατηγορίες ο προπονητής βόλεϊ για την 16χρονη
- Πλήρης επικράτηση του ψηφιακού χρήματος – Εννέα στις δέκα συναλλαγές ανέπαφες
- Πυροσβεστική: Σε ισχύ και το χειμώνα τα μέτρα πρόληψης και αποφυγής πυρκαγιών
- Βαλτάς: Στα τέλη Νοεμβρίου οι πρώτες εκτελέσεις συνταγών για φάρμακα κατά της παχυσαρκίας – Πώς θα τρέξει το πρόγραμμα για 10.000 δικαιούχους