• Πολιτική

    Ιθάκη: Το μήνυμα λατρείας οπαδού της ΑΕΚ στον Τσίπρα επειδή του… «έφτιαξε το γήπεδο»! (video)

    • NewsRoom


    Αμέσως μετά το διάγγελμα του για την έξοδο της χώρας από το τρίτο μνημόνιο, ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να περπατήσει προς το ξενοδοχείο μέσα από τους δρόμους της πόλης. Κατά τη διαδρομή, μάλιστα, ο κ. Τσίπρας γνώρισε την “αποθέωση” από έναν φίλαθλο της ΑΕΚ, με τον οποίο ο πρωθυπουργός είχε σύντομο διάλογο μαζί του.

    Ο οπαδός της ΑΕΚ ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό διότι όπως ανέφερε η κυβέρνηση στήριξε την Ένωση στη δημιουργία του νέου της γηπέδου.

    “Αλέξη, για ένα πράγμα μόνο σ’ ευχαριστώ. Μου έφτιαξες το γήπεδο”, ανέφερε στον πρωθυπουργό, με τον Αλέξη Τσίπρα να ρωτά χαρούμενος “είσαι ΑΕΚ;”, παίρνοντας καταφατική απάντηση.

    Η ποδοσφαιρική “συζήτηση” συνεχίστηκε με τον Αλέξη Τσίπρα να αναρωτιέται αν η ΑΕΚ θα καταφέρει να μπει στους ομίλους του Champions League, με το φίλο της Ένωσης να λέει: “Παναγία μου! Σ’ αγαπάω”.

    Πάντως, ο οπαδος δεν ξέχασε και τον υποστηριζόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλο, ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα με τις κινήσεις του εμπόδιζε την κατασκευή του γηπέδου.  “Έχεις δήμαρχο… γαύρο όμως, το ξέρεις” είπε ο οπαδός, πριν ο Αλέξης Τσίπρας φύγει από κοντά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άρθρο παρέμβαση: Επειγόντως αλλαγή – Τσίπρας και Folli Follie τα βαρίδια της χώρας και της οικονομίας
     
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλ. Τσίπρας: Οι πρώτοι μεταμνημονιακοί περίπατοι είναι ευχάριστοι – Μας περιμένει πολλή δουλειά



    ΣΧΟΛΙΑ