ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου επιβεβαίωσε ότι η ισραηλινή αστυνομία πρότεινε σήμερα την παραπομπή του με την κατηγορία της διαφθοράς σε δύο υποθέσεις και υποστήριξε την αθωότητα του.
«Αυτές οι εισηγήσεις δεν έχουν καμία νομική αξία σε μια δημοκρατική χώρα», τόνισε σε τηλεοπτικό του διάγγελμα, απορρίπτοντας τις κατηγορίες της αστυνομίας.
«Θα συνεχίσω να ηγούμαι του Ισραήλ με υπευθυνότητα και με πίστη», ανέφερε επίσης ο Νετανιάχου, χαρακτηρίζοντας αβάσιμες τις κατηγορίες.
Η ισραηλινή αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι πρότεινε επίσημα την παραπομπή του Ισραηλινού πρωθυπουργού με την κατηγορία της διαφθοράς, της απάτης και της υπεξαίρεσης σε δύο υποθέσεις.
«Η αστυνομία κατέληξε ότι υπάρχουν ικανοποιητικά στοιχεία ενάντια στον πρωθυπουργό για τη δίωξή του για δωροδοκία, απάτη και υπεξαίρεση», υπογραμμίζει η ανακοίνωση.
Η απόφαση για το αν θα ασκηθεί δίωξη στον Ισραηλινό πρωθυπουργό εξαρτάται από τον γενικό εισαγγελέα, ο οποίος μπορεί να χρειαστεί αρκετές εβδομάδες ή μήνες για να αποφασίσει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Κλιμακώνεται η ένταση: Ισραηλινό μαχητικό κατερρίφθη από συριακά πυρά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Νέα τουρκική πρόκληση: Απέκλεισε με NAVTEX το Καστελλόριζο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Αισιοδοξία για συμφωνία με το Ιράν και αιχμές κατά του Πάπα
- Ισπανία: Ο Μέσι αγόρασε την Κορνεγιά, ομάδα της 5ης κατηγορίας
- Γαλλία: Ο Ντομινίκ Πελικό κατηγορείται πως είχε βιάσει και σκοτώσει μια 23χρονη μεσίτρια πριν 35 χρόνια
- Γιώργος Μυλωνάκης: Στον Ευαγγελισμό και την Πέμπτη βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Ποιοι υπουργοί επισκέφθηκαν το νοσοκομείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.