ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο πρώην ηγέτης των Σέρβων της Βοσνίας, Ράντοβαν Κάρατζιτς, για τη «γενοκτονία της Σρεμπρένιτσα», από το δικαστήριο του ΟΗΕ.
Το δικαστήριο αποφάνθηκε πως η ποινή που του επιβλήθηκε σε πρώτο βαθμό ήταν υπερβολικά ελαφριά, καθώς έκρινε πως ο Κάρατζιτς προχώρησε εσκεμμένα στη γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα.
Τον Μάρτιο του 2016, ο 73χρονος Κάρατζιτς κρίθηκε ένοχος από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για τη Γιουγκοσλαβία, για 10 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων για γενοκτονία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η «Ποκαχόντας» είναι επίμονη: Είναι η Ελίζαμπεθ Γουόρεν το αντίπαλον δέος στον Τραμπ;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Τουρκία «βγάζει γλώσσα» στις ΗΠΑ για τους S-400! «Γιατί ανησυχείτε τόσο; Είμαστε σύμμαχοι!»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μυλωνάς (Εθνική): Το σχέδιο για χρηματοδότηση μεγάλων project, η διανομή του 60% των κερδών και οι ελπίδες για τα στεγαστικά
- Φωτιά ηλεκτρικού οχήματος σε υπόγειο χώρο
- Snappi: Είσοδος σε πάνω από τρεις ευρωπαϊκές χώρες μέχρι το 2029
- Αναστάσιος Ροζολής (ΣΕΚΠΥ): Χρειάζεται ένα σχέδιο για την ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας
